2777
2789

سلام دوستان عزیز وقت به خیر. کاربر جدید هستم ولی خیلی وقته توی نینی سایت میام. ممنون میشم کمکم کنین.

دوستان من خیلی دلم میخواد تیزهوشان قبول بشم، بهتره بگم ارزومه! اما هیچ شانسی ندارم. نمیتونم کلاس ثبت نام کنم (مجازی نمیذارن) و کتابم نمیتونم بگیرم چون گرونه.

از ۵۰ تا سوال استعداد تحلیلی ۳۳ تا رو درست زدم. (بدون تمرین)

و اینکه توی عمومیا خوبم ولی اصلا نمیتونم ریاضی و علوم تیزهوشانو حل کنم. (توی امتحانا نمره علومم ۱۹ به بالاست ولی ریاضیم بین ۱۵ تا ۱۶ عه)

ممنون میشم کمکم کنید. محتاج کمکتونم. شب و روز خواب ندارم از استرس. چیکار کنم قبول بشم؟

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی دی اف کتاب هارو از داخل تلگرام دانلود کن ویدیو افلاین کلاس هارو هم داخل تگرام دانلود کن واسه بر ...

ممنونم. روزی چند ساعت مفید بخونم و چطور تست بزنم؟

بنظر من خودتو امیدوار نکن چون احتمال قبولیت 10 درصده ‌‌‌‌‌‌‌‌شما حتی اگه قبولم بشی نمیتونی توی جو اونجا دووم بیاری چون اونا سه سال باهم درس خواندن به طور فشرده و شما تازه الان میخوای شروع کنی..نصیحتم اینه که تمرکزتو بذاری روی نمونه.موفق باشی

اوضاع بد نیست خوبه ب نظرم تلاش کنی میشه بعدشم منم همسن تو بودم خیلی استرس کشیدم باتش ولی الان میخن ...

شما تجربه آزمون ورودی سمپاد و تیزهوشان داشتید؟ 

بنظر من خودتو امیدوار نکن چون احتمال قبولیت 10 درصده ‌‌‌‌‌‌‌‌شما حتی اگه قبولم بشی نمیتونی توی جو او ...

من خودم دو ماه اخر تیزهوشان دهم قبول شدم!

مجازیم بودیم کلا دوماه اخر خوندم واس امتحانامم 

معدلم ۱۹/۹۳شد

همه چییییی ب خودش بستگی داره و اجتمال قبولی ۹۰درصده

ولی خب نرفتم تو رقابت بهم استرس میده

آغوش تو غربتم را وطن:)))))

همه استعداد تحلیلی ها رو سعی کن جواب بده عمومی ها هم تا جایی میتونی جواب بده که علوم و ریاضی جبران ش ...

چی کار کنم که درصدم توشون افزایش پیدا کنه؟‌ چون سال هفتم واقعا برای درس ریاضی کوتاهی کردم. اما امسال پیشرفت داشتم تقریبا.

الان نهمم

بنظر من خودتو امیدوار نکن چون احتمال قبولیت 10 درصده ‌‌‌‌‌‌‌‌شما حتی اگه قبولم بشی نمیتونی توی جو او ...

ممنونم ولی میخوام از جونم مایه بذارم چون قصدم جدیه.

و اینکه همیشه توی مدرسه نمرات کل درسام ۱۹ و ۲۰ عه و سال هشتم معدلم ۲۰ بود.

من خودم دو ماه اخر تیزهوشان دهم قبول شدم! مجازیم بودیم کلا دوماه اخر خوندم واس امتحانامم  معد ...

بله اما قبولیش جدیدا خیلی سخت شده چون دوتا آزمون باهم ادغام شدن و اصلا اون چیزی که شما فکر میکنین نیست.استارتر باید الان صد خودشو بذاره تا بتونه موفق بشه و نباید بیخیال علوم و ریاضی بشه چون اونا هستن که مهمن وگرنه همه میتونن قرآن و اجتماعی بزنن.