از زندگی متاهلی و دعواهاش خسته شدم میخوام مثل دوره مجردی بایکی دوست باشم خوش بگذرونیم حتی شده مجازی تا فکرم رو راحت کنم یه محیط دیگه میخوام همه چیز زندگی برام تکراری شده هیچ حس عاشقانه ای برام نمونده حس میکنم یه عشق جدید میخام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلا برای همدیگه مزاحمتی نداریم.هرکی هروقت بخواد میتونه بره سفر بره پیش خانوادش بره پیش دوستاش.هیچوقت غر و دعوا نداریم.هیچوقت فشار نمیاریم ک بیاااا بریم مهمونی خانوادگی در اصل اصلا مهمونی خانوادگی نمیریم باهم.کلا عین دوتا دوستیم ک همیشه از همدیگه حمایت میکنن و خوش میگذرونن ولی هیچ آزاری ندارن برای هم.
توافق کنید.یکبار درمیون بشه.یعنی یه مناسب دوتایی.یه مناسبت خانوادگی.ولی درکل بعضی مردا قلق دارن مثلا من بایکم قربون صدقه و لوس بازی به هدفم میرسم برنامم عملی میشه،اما بعضی مردا واقعا از بچگی خیلی جدی و خشک و زن ستیز تربیت شدن...اینجور مردا پیر میکنن زن رو واقعا