الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یه تاپیک چراخانوما بعداز طلاق میخوام باز ازدواج کنن فک کنم ریپلایم کردبد ندیدم تاپیک ترکیده چی نوشته بودید؟
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍