2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به همچین پسری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 62 پست
مطمئن باش همچین پسری که با دل یه دختر (چه بسا دخترای زیادی) بازی کرده در زندگی اینده ش خیر نمیبینه. ...

بخدا که تک تک حرفات و با دل و جون قبول دارم

دلت پاکه برام دعا کن جزاشو ببینه

نه دیگه غلط بکنم به کسی دل ببندم

خستم😞

من برگشتم به خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مذهبی نما بوده درسته؟ از اولش علاقه شو ابراز میکرد یا فقط برای سرگرمی باهات بود؟ قربونت گلم

نماز خون نظامی بود

میگفت دوست دارم ولی سه ماه سه ماه ولم میکرد

میگفت به پای فلان بلاگر نمیرسی

اخه منی که نه عملی دارم نه فعلا پولی دارم خرج ظاهر و گوشی مدل بالا کنم چه توقعیه 😞

من برگشتم به خودم
از ک.ون سوزشش این حرفو بهت زده  بهش میگفتی وایسا فلان بلاگر برینه واسه ات

دقیقا

زیر پستای همه شون چوخ گوزل نوشته بود با کلی قلب

اون وقت من ازش محبت میخواستم فحش و دادو بیداد و گوشی شکستن نشونم میداد

من برگشتم به خودم
بخدا که تک تک حرفات و با دل و جون قبول دارم دلت پاکه برام دعا کن جزاشو ببینه نه دیگه غلط بکنم به ک ...

قشنگم امیدوارم خدا بهترین ادمو سر راهت بذاره

ادمی که سرش به تنش بی ارزه و بدون بازی و دروغ، با خانوادش بیاد خواستگاری و خوشبختت کنه

تو لیاقت یه ادم درست حسابی داری نه این پسرای دوزاری بی وجود 

مطمئن باش الان خدا لطف بزرگی در حقت کرده که فهمیدی چه ادمیه . خودت دوست داشتی با پسری ازدواج کنی که تو گذشته ش دل دخترای مردمو شکونده؟ و ناله و نفرینای دخترای مردم پشت زندگیتونه؟  قطعا خودتم همچین ادمی رو برای ازدواج انتخاب نمیکنی 

نماز خون نظامی بود میگفت دوست دارم ولی سه ماه سه ماه ولم میکرد میگفت به پای فلان بلاگر نمیرسی اخه ...

وای وای اون رسما دیگه آلت تناسلیه ن مرد

چ مرتیکه سمی بوده خدا بهت رحم کرد چ ثوابی داشتی ک بنده نظر کرده خدا شدی از دست این لجن نجاتت داد

ی درصد فکر کن بیشتر از این ادامه میدادی رسما افسرده میشدی

الان بخاطر حرفای اون عوضی اعتماد ب نفست خدشه دار شده 

احساس کمبود بهت می‌داده و چون میرفت و میومد اعتماد ب نفس میکردی الان ی جورایی درونت ی خلا حس میکنی

اما اشتباه میکنی تو هیچ مشکلی نداره اون درواقع ی آلت سرگردان مریضه و با هرکی وارد رابطه شه بهش آسیب روحی میزنه

دقیقا زیر پستای همه شون چوخ گوزل نوشته بود با کلی قلب اون وقت من ازش محبت میخواستم فحش و دادو بیدا ...

تو خودتو از ی منجلاب بیرون کشیدی

اون ی چشم چرون کثافتیه ک با هیشکی سیر نمیشه 

نماز خون نظامی بود میگفت دوست دارم ولی سه ماه سه ماه ولم میکرد میگفت به پای فلان بلاگر نمیرسی اخه ...

لطفا دیگه از این حرفا نزن و خودتو بخاطر یه لاشی زیر سوال نبر 

کسی ک بخوادت نه به ظاهرت نگاه میکنه نه به گوشیت نه به هیچی 

اون ادم فقط عاشقت نبوده نامرد بوده 

میدونم خیلی دردناکه قبول کردنش ولی پاشو و دوباره زندگیتو بساز و اندکی هم به اون بی شرف محل نده 

🦋✨️‌                 

قشنگم امیدوارم خدا بهترین ادمو سر راهت بذاره ادمی که سرش به تنش بی ارزه و بدون بازی و دروغ، با خانو ...

نه به هیچ عنوان نمیخوام همچنین کسیو

ممنون از دعای قشنگت خیلی لطف کردی💚💚💚

من برگشتم به خودم
وای وای اون رسما دیگه آلت تناسلیه ن مرد چ مرتیکه سمی بوده خدا بهت رحم کرد چ ثوابی داشتی ک بنده نظر ...

افسردم کرد

از درس باز موندم

گفت بخون بیا دانشگاه شهر ما

شروع کردم به خوندن تو اوج انگیزه گفت نمیتونم باهات ازدواج کنم و... 

روز نبود از رابطه جنسی حرف نزنه

نمیدونم چرا من احمق باهاش ادامه دادم، مریض جنسی که بود شکی ندارم

میگفت ازدواج کن من میام با دخترت ازدواج میکنم نه خودت

من برگشتم به خودم
بچه ها 2 سال به اسم ازدواج باهام بازی کرد جلوم از هرکسی تعریف کرد چادر خریدم سر کردم چون دوس ...

رها کن بره

درگیر نکن خودتوووووووووو

ول کننن

مگه چقد وقت داریم تو این دنیا که برا آدمای مریض غصه بخوریم 

ول کننننننن

بهم خیانت کرد دو سال باهاش تو رابطه بودم 

منم جداشدم ازش 

به همین راحتی

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....