2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به همچین پسری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 62 پست
@ahimsa     @فسقلش     @nyusha7747     @فرناز1221   &nb ...

فقط میگم که خداروشکر کن که تو دوسال زمانی که هموز ازدواج هم نکرده بودید،رو واقعی خودش رو بهت نشون داد 

همین رو به فا.ل نیک بگیر و خوشحال باش که دنیا و خدای خودت بهت کمک کردن که بیشتر از این درگیر این فرد نباشی 

خوشحال باش

ارتباطت رو همه جور باهاش قطع کن،تجربه بگیر از این اتفاق،خودت رو برای هیچچچچکس تغییر نده تا بهت علاقه‌مند بشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین دختر این آدم مریضه چشمش ناپاکه ولی انتظار داره زنش آدم پاکو معصوم باشه

اگ خودت مهمی ایندت برات مهمه آرامش میخوای ولش کن بره

مطمعن باش هیچ وقت هم برا ازدواج سمتت نمیاد چون ذهن مریضش نمیزارع

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها 2 سال به اسم ازدواج باهام بازی کرد

جلوم از هرکسی تعریف کرد

چادر خریدم سر کردم چون دوسش داشتم

بعد زد زیر همه چی، میگفت زنم باید فرهنگیانی باشه

دیروز دعوامون شد گفتش یکی پیدا کردم واسه سحری بیدارم کرده

چادری و نماز خون

حالا این درحالی که هر روز فیلمای.... میدید واسه ار.. ض.. کردن خودش

با زخم قلبم چیکار کنم؟؟؟ 

فقط راهنماییم کنید شاید جواب ندم ولی با کمال میل رو چشام میذارم گفته هاتونو

@الیوت__الدرسون  ‍ ون‍

@goleasheg  

@somi02  

@پاییز_غم_انگیز  

@کلوچه_فومن  من‍

من برگشتم به خودم
قربونت بشم ممنون که وقت گذاشتی

❤️❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها 2 سال به اسم ازدواج باهام بازی کرد جلوم از هرکسی تعریف کرد چادر خریدم سر کردم چون دوس ...

خدا لعنتش کنه 

از اونایی هست ک هم خدا رو میخواد هم خرما 

فاصله بگیر این ادم حتی لیاقت فحش دادن هم نداره

🦋✨️‌                 

بچه ها 2 سال به اسم ازدواج باهام بازی کرد جلوم از هرکسی تعریف کرد چادر خریدم سر کردم چون دوس ...

اون اصلا ارزش تورا نداره چرا نمیخای بفهمی. ببین خدا داره تورا نجات میده ولی سختع این سختیو باید تحمل کنی تا کسی که لیاقتتو داره پیدا بشه. از خدا کمک بگیر واقعا خدا میتونه آدمو کمک کنه باهاش معامله کن خداجوری ورقو به نفع تو برمیگردونه که نگو و نپرس

خدا لعنتش کنه  از اونایی هست ک هم خدا رو میخواد هم خرما  فاصله بگیر این ادم حتی لیاقت فح ...

میخواست به بازی دادنم ادامه بده دیگه من اونقدر خواهش و تمنا کردم که تمومش کنه اخرش هر فحش ناموسی بگی بارم کرد و تموم شد

ممنون که نظرتونو باهام درمیون گذاشتید

من برگشتم به خودم

ببین عزیزم میدونم سخته درکت میکنم چ حالی بدی داری حتی صدای شکستن قلبت هم واقعا از حرفات شنیدم

من این قول رو بهت میدم ک شانس آوردی این یارو رفت پی کارش

ی دختر خاله دارم شوهرش همین مدلیه انتظار داره زنش آفتاب مهتاب ندیده باشه اما خودش بارها و بارها خیانت کرده کثافت الان دختر خاله من رنگ ب رخسار نداره فقط بخاطر بچه هاش مونده توو اون جهنم افسرده شده ،میگه خدایا یا منو بکش یا این مرتیکه رو میگه مُرده متحرک شدم

ببین نر هیز هیچوقت درست نمیشه بنظرم خداتو شکر کن خیلی دوست داره ک نذاشت عذابی بکشی ک راه ب جایی نداره

مطمئن باش همچین پسری که با دل یه دختر (چه بسا دخترای زیادی) بازی کرده در زندگی اینده ش خیر نمیبینه.

مطمئن باش تو این دنیا هر بدی ای کنیم مخصوصا بازی با دل کسی ، جزاشو میبینیم.

این پسر حالا فکر کنه خیلی زرنگه ولی یه روزی تو زندگیش میبینه که به بن بست خورده شدید ، یه روزایی تو زندگیش اشک و گریه ش درمیاد و یاد این دورانش میفته که چیکارا با دل دخترای مردم کرده . یه روزی خودش پدر میشه و میبینه که چطور پسرای مردم با دل و احساسات دخترش بازی کردن . 

پسره ی بی شخصیت ،فکر کرده هر غلطی کنه قبل ازدواج و بعدش با یه فرهنگی و چادری ازدواج کنه دیگه خدا کاری به کارش نداره؟ فکر کرده زرنگی کرده که گریه دختر مردمو دراورده؟ نخیرم من با تموم وجودم مطمئنم که به بدترین شکل ممکن تاوان میده دیر یا زود.  

قشنگم از خدا بخواه جوابشو بده و خواهش میکنم به خاطر همچین پسر بی غ..یرت و بی نا...موسی که با نا..موس دیگران بازی میکرده حتی یه قطره اشک هم نریز و لطفا دیگه وارد رابطه با پسری نشو چون نود درصد پسرای الان واقعا بدرد نخورن

میخواست به بازی دادنم ادامه بده دیگه من اونقدر خواهش و تمنا کردم که تمومش کنه اخرش هر فحش ناموسی بگی ...

مذهبی نما بوده درسته؟ از اولش علاقه شو ابراز میکرد یا فقط برای سرگرمی باهات بود؟ قربونت گلم

🦋✨️‌                 

اون اصلا ارزش تورا نداره چرا نمیخای بفهمی. ببین خدا داره تورا نجات میده ولی سختع این سختیو باید تحمل ...

اره خیلی چشامو بستم و خودمو به خواب زدم

قربون خدا بشم که دستشو رو کرد

مچکرم از نظرتون🙏

من برگشتم به خودم
ببین عزیزم میدونم سخته درکت میکنم چ حالی بدی داری حتی صدای شکستن قلبت هم واقعا از حرفات شنیدم من ای ...

قلبم تیکه تیکه شده

حتی اخرین حرفشم این بود تو به پای فلان بلاگر نمیرسی.. 

خدا به من کمک کرد انشالله به دختر خاله شماهم کمک کنه فدات شم

ممنون از دلداریت

من برگشتم به خودم