2777
2789
عنوان

خانوما نظرتون راجع به همچین پسری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 62 پست
دقیقا دقیقا

بنظرم خوشحال باش ک راحت شدی 

ب خودت برس و حال کن

سجده شکر ب جا بیار ک خدایا کمکم کردی خودمو نجات بدم وای وای اگ باهاش ازدواج میکردی و این حرفا رو بهت میزد جلو چشمات هیزی میکرد بعد میفهمیدی مث سگ ولگرد داره خیانت میکنه چقددددر خورد میشدی 

آفرین ب این هوش و شجاعتت ک خودتو نجات دادی نذاشتی بدبخت شی تفش کردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بیشعور بوده ، آخر عاقبت خوب نداره ، یا همون دختره تو همبن دنیا میزاره تو کاسش و ادبش میکنه ، یا اون دنیا حقشو میگیره به سرای عملش میرسه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خدا به دلت صبر بده اره ارزش ندارن😞

گاهی میبینم دوستام با عشقشون ک چند ساله باهم هستن 

هنو باهم موندن حسرت میخورم

باز با خودم میگم شاید خدا بهترشو گذاشته کنار برام 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....