2777
2789
عنوان

مامانم پیشمه تا یه حرفی با شوهرم میزنم همش میگه چی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودتر النگوها رو از دستت درآر مثلا بگو بفروشم بذارم رو پولامون ماشین کنیم بعد خیلی کمتر از مقدار واق ...

آره پیشنهاد خوبیه

هرچند این النگوها تنها طلای زینتی بود ک استفاده میکردم،ولی چ کنم چاره ای ندارم،چقددلم پره خدااااا....

همین الان ده دقیقه نیست ک رفته سرکار هی زنگ پشت رنگ ک واریز کن صدتومنوگفتم زیاده گفت بتوچه دارم میگم ...

اصلا مسئولیت پول رو قبول نمی کردی

ارز دیجیتال مثل قماره

خیلی راحت پول از چنگ آدم درمیاد

بعدم معتادش میشی که مدام پول بدی

این بازار برای کسیه که پول اضافی داره نمیدونه چیکار کنه نه با پول خونه و ماشین بیاد بنظرم شوهرتو مجبور کن که اینستا رو حذف کنه این کرم از رویافروشای اینستا میاد

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

خیلی میترسممیخام حرص و جوش نزنم ولی نمیتونماز شدت استرس و اعصاب لرزش دست وپا دارم یکسره ،مخم داره می ...

عزیزم بهش بگو مامانم خونه شو میخواد باید خالی کنیم

برو دنبال خونه

اصلا مسئولیت پول رو قبول نمی کردیارز دیجیتال مثل قمارهخیلی راحت پول از چنگ آدم درمیاد بعدم معتادش می ...

انگار تا جون داره باید همین کارو ادامه بده حتی اگ کل زندگیشو توش ببازه

سالهاست داره ضرر میده

باز میره وام میگره میزاره تو این کار

قرض میکنه میزاره تو این کار

بخدا من کم مونده سکته کنم یا بلایی سرخودم بیارم

کارش چیه ؟

نکنه دتبال اینچیزهاس فقط کار نداره

دوست خواهرم یه دوس پسر عقب افتاده داشت کار نمیکردن فقط دنبال اینچیزها بودن هیچی هم نداشت مرتیکه خودشو اوسکول کرده بود سنشم بالا بود

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه