2777
2789
عنوان

جایی امشب مهمونم ،قلیه ماهی با تن ماهی درست کرده ،بخورم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 55 پست
دوست دارم نرم ولی خوب فامیل همسرم هست و نرم ناراحت میشه ،بنده خدا هم نمیدونه باردارم ،

تو مرکز موقع انتقال به ما گفتن ماهی نخورید. حالا شما رو نمیدونم ولی من باشم ریسک نمیکنم 

سلام گلم ،چه میدونم میگن به خاطر گشنیز توی سبزیش و تن ماهی ،مادر شوهرم میگه 

منم بعد انتقال مثل تو بودم. یکبار خاکشیر خوردم نمی‌دونستم بد برام. اندازه نصف لیوان خاکشیر رو ی پارچ شربت کردم خوردم . بعد که گفتن خطرناکه ،عذاب وجدان داشتم .. هرکار کردم بالا بیارم نشد...    ولی هیچیم نشد.     اگه خیلی نگرانی و خیلی دلت خواست یکم بخور. اما فکر نمیکنم ضرر داشته باشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شوهرم میگه یکی دو قاشق قلیه بریز رو برنج بخور که این همه زحمت کشیده ناراحت نشه ...دوست دارم بهش ...

یعنی واقعا نمیتونید تو مهمونی طوری رفتار کنید که کسی متوجه نشه از اون خورشتش نخوردید؟!؟! 

بریز رو غذات ولی از پلوی سفیدش بخور سالاد بخور و مخلفات 

کار سختی نیست نیازم نیست کسی چیزی بفهمه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مهمونی نرو.  منم آی وی اف بودم تا سه ماه استراحت کردم هیچ جایی نرفتم.  قلیه ماهی سبزیاش ضر ...

میدونی ،این بنده خدا جاریم هست ،میدونم وقتی مهمونی میگیره کلی زحمت میکشه ،اگه نرم دلخور میشه ،دلم نمیاد ناراحت شه ،افسردگی هم داره،نگرانش میشم ،حالا  امید به خدا 

منم بعد انتقال مثل تو بودم. یکبار خاکشیر خوردم نمی‌دونستم بد برام. اندازه نصف لیوان خاکشیر رو ی پارچ ...

گلم خدا حفظش کنه ،مادر شوهرم بنده خدا یکم استرسیم کرد چند وقتت بود که قلبش تشکیل شد ،یعنی چند روز بعد انتقال؟

آره درست میگی    

راستی. از من می‌شنوی تا آخر عمرت . انشاالله ۱۲۰ سال . به کسی نگو آی وی آف کردی. کلا دیدشون به بچه یجوریه. فکر میکنم بچه ضعبفه یا ی عده میگن بچه ی کاشت. ی نفر داخل فامیل داریم خیلی سال بچه دار نمیشد آی وی آف هم منفی میشد. خلاصه بعد از بیست سال باز امتحان کردن.تلان بچه پنج سالشه. خیلی شیطونه. جاریش بش میگه کاشتنی. من واقعاً ناراحت میشم.  بچه من فرقی نداره با بقیه بچه ها. اما شما نگو.منم فقط به خواهرم گفتم. حتی مامانمم نمیدونه. اونم مجبور شدم اوایل بارداری بیاد کمکم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
میدونی ،این بنده خدا جاریم هست ،میدونم وقتی مهمونی میگیره کلی زحمت میکشه ،اگه نرم دلخور میشه ،دلم نم ...

پس قلیه ماهی نخور.  سلامتی بچه ی تو.  از ناراحتی و افسردگی جاریت خیلی مهمتره. بچه ی ای وی افی خیلی مراقبت میخواد.  چند برابر بچه ای که طبیعی باردار شده باشن

گلم خدا حفظش کنه ،مادر شوهرم بنده خدا یکم استرسیم کرد چند وقتت بود که قلبش تشکیل شد ،یعنی چند روز بع ...

دقیقاً هفت فروردین صدای قلبش. شنیدیم. من شش هفته و چند روز لکه بینی داشتم رفتم بیمارستان.دکتر خودم نبود.    (هرسال روز انتقال رو خودمون سه تایید تولد میگیریم) . شاید مسخره بیاد بنظر بعضیا. اما ما که خیلی سختی کشیدیم برامون شیرینه این تاریخا

پس قلیه ماهی نخور.  سلامتی بچه ی تو.  از ناراحتی و افسردگی جاریت خیلی مهمتره. بچه ی ای وی ...

خیلی مراقبت میخواد. انگار یه چیکه آب گرفتی تو دستت. 

راستی. از من می‌شنوی تا آخر عمرت . انشاالله ۱۲۰ سال . به کسی نگو آی وی آف کردی. کلا دیدشون به بچه یج ...

اره راست میگی،من متاسفانه شوهرم به مامانش و باباش گفت ،اونا هم که ما شا الله،مطمئنم بعدا میگن ،من خودم حتی به خواهرم نگفتم 

پس قلیه ماهی نخور.  سلامتی بچه ی تو.  از ناراحتی و افسردگی جاریت خیلی مهمتره. بچه ی ای وی ...

اره نمی‌خورم، دو تا قاشق میریزم روی برنج و خودمو با چیزای دیگه سرگرم میکنم 

اره راست میگی،من متاسفانه شوهرم به مامانش و باباش گفت ،اونا هم که ما شا الله،مطمئنم بعدا میگن ،من خو ...

دهن جماعت قفل نداره متأسفانه. بعداً یکی بگه باز بچه بیار یکی میگه نمیشه

یکی میگه اینم با کاشت شده. بعضیا دلسوزی الکی میکنن. بعضیا شعورشون نمی‌رسه که کلی دارو مصرف کردی و رو اعصابت اثر گذاشته و...   خدایا چه روزای سختی گذروندم.