2777
2789
عنوان

جایی امشب مهمونم ،قلیه ماهی با تن ماهی درست کرده ،بخورم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای دریایی و حتی غذاهای سنتی مثل قرمه سبزی و سبزی پلو و اینارو ممنوع کرد دکتر من.کلا خونه کسی برای غذا نرو چون بهرحال همه زعفرون و این چیزارو تو غذاشون میریزنن یهو یه چیزیت میشه.یه چندماه مراعات کن.

غذای دریایی و حتی غذاهای سنتی مثل قرمه سبزی و سبزی پلو و اینارو ممنوع کرد دکتر من.کلا خونه کسی برای ...

دوست دارم نرم ولی خوب فامیل همسرم هست و نرم ناراحت میشه ،بنده خدا هم نمیدونه باردارم ،

[QUOTE=333148647]بگو بارداری دکتر غدای دریایی کسی نمیدونه این کار رو کردم 

خوب برو بهش یواشکی بگو شرمنده عزیزم میدونم خیلی زحمت کشیدی ولی متاسفانه من تا چند وقت نباید غدایی دریای بخورم یا بگو بارداری  که ناراحت نشه

یا علی

آره والا

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی 

حالا شما بارداری طبیعی نداشتید احتیاط کنید ولی نزار استرس و حساسیت زیاد مانع لذت بردند از این دوران بشه هر چقدر بیشتر آرامش داشته باشی جنین هم آرامش داره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
معمولا قلیه ماهی رو با غذا های دیگ سرو میکنن

اره کاش یه چیز دیگه هم بزاره سر سفره ،ولی فکر کنم فقط همین یه غذا رو گزاشته ،چون چند سال پیش شوهرم به همه فامیل گفت مهمونی ها فقط یه مدل غذا پخته شه که نه اسراف شه و هم خورده شه. چند سال هست همه رعایت میکنیم

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی  حالا شما بارداری طبیعی نداشتید احتیاط کنید ولی نزار استرس و حساس ...

ممنون گلم ،راست میگی اگه طبیعی باردار شده بودم باز یه چیزی 

😐😐😐😐  از الان اینقدر حساسیت نشون بدی تا نه ماهت تمام بشه پدر اطرافیان در میاری 🥴

عزیزم آی وی اف فرق میکنه.  اولا طرف با بدبختی باردار شده،  ثانیا بچه خیلی شله باکوچیکترین چیزی دور ازجون ممکنه از دست بره. 

اینجا حساسیت نشون نده کجانشون بده؟  خودشو بدبخت کنه که اطرافیا ناراحت میشن؟  خوب بشن،  برن به زندگیشون برسن کسی کاری به اونا نداره.  فقط توی نحوه ی استراحت.  غذا خوردن این بنده خدا دخالت نکنن بذارن اصولی دوره بارداریشو بگذرونه هرروز انتظار نداشته باشن بره اینور و تونورمهمونیو هر چیزی رو بخوره.  هرکاری رو بکنه کمک دادن پیشکششون

خوب برو بهش یواشکی بگو شرمنده عزیزم میدونم خیلی زحمت کشیدی ولی متاسفانه من تا چند وقت نباید غدایی در ...

حالا شوهرم میگه یکی دو قاشق قلیه بریز رو برنج بخور که این همه زحمت کشیده ناراحت نشه ...دوست دارم بهش بگم ولی دکتر موقع انتقال به ما گفت تا قلب بچه تشکیل نشده راه نیفتید به همه بگین حامله اید ،منم گزاشتم ان شاالله قلبش تشکیل بشه بعد بگم

حالا شوهرم میگه یکی دو قاشق قلیه بریز رو برنج بخور که این همه زحمت کشیده ناراحت نشه ...دوست دارم بهش ...

پس یه کاری کن بگو به ماهی آلرژی دادی 

یا اصلا بریز رو برنجت ولی از برنج سفید بخور طور که مثلا خوردی

یا علی