2777
2789
عنوان

جایی امشب مهمونم ،قلیه ماهی با تن ماهی درست کرده ،بخورم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 55 پست
پس قلیه ماهی نخور.  سلامتی بچه ی تو.  از ناراحتی و افسردگی جاریت خیلی مهمتره. بچه ی ای وی ...

سعی میکنم‌دلش نشکنه ،وانمود میکنم که دارم میخورم ،احساس میکنم نسبت بهش مسئولم ،همیشه براش دعا میکنم ،براش دعا کنید 

گلم خدا حفظش کنه و خیرشون ببینی

فدات گلم. شمام سالم بغل بگیریش.   خیلی زود نرو برای قلبش. استرس نده به خودت. وایسا هشت هفته برو.   تا سه ماه هم گاهی نشاسته بریز داخل آب بخور که جاش سفت بشه.  یا راحت الحلقوم بخور نشاسته داره.  لوبیا سبز بخور. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی ،این بنده خدا جاریم هست ،میدونم وقتی مهمونی میگیره کلی زحمت میکشه ،اگه نرم دلخور میشه ،دلم نم ...

شما چقدر مهربون هستید خوشحالم که اطرافیانتون یکی مثل شما رو کنارشون دارن انشالله به حق این شب عزیز دست خدا تو دوستاتون باشه و بارداری بی خطری داشته باشید 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شما چقدر مهربون هستید خوشحالم که اطرافیانتون یکی مثل شما رو کنارشون دارن انشالله به حق این شب عزیز د ...

ممنون گلم سلامت باشید ،خدا به همه ما نظر رحمت بکنه ،مهربونی از خودتونه

همسرم پدرش فوت کرده،  خواب دیده پدرش اومده دنبالش خیلی خیلی ناراحت بوده و همسرم میدونسته تو خواب که باباش فوت کرده. اومده همسر من و بغل کرده با ناراحتی شدید گفته پسرم تو جوون مرگ میشی. شوهر منم گفته خداروشکر و کلی بغل کردن همو و ... فقط شوهرم گفته پس زن و بچم چی که یک صدایی گفته نگران نباش اونا راحت زندگی میکنند

همسرم پدرش فوت کرده،  خواب دیده پدرش اومده دنبالش خیلی خیلی ناراحت بوده و همسرم میدونسته تو خوا ...

ببین گلم ؛اموات آگاهند به اتفاقایی که هنوز نیفتاده 

من مادربزرگم فوت شده بود ؛عمم خواب دید که مادربزرگم داره ناله میکنه و گریه میکنه و میگه فیروز مامان تو جوونی چرا داری میمیری؟؟همون صبحش عموم یه تصادف وحشتناک میکنه و شب آمبولی میکنه و فوت میشه 

نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما حتما حتما یه کار میگم انجام بدید؛حتی شده قرض کن یا طلا بفروش اگه پولشو ندارین 

یه گوسفند نر حتما نر باشه بگیرین و به نیت عقیقه تاکید می‌کنم به نیت عقیقه بدید بکشن و موقع سربریدن خودت یا شوهرت بالای سر گوسفند باشین و دعای مخصوص عقیقه رو بلند بخونید و همه رو حتی یه گرمشو برندارید خودتون ؛مخصوصا پدر و مادر شوهرت؛همه رو بدید دست نیازمندا ؛تاکید می‌کنم نیازمندان ؛نه فک و فامیل که دستشون به دهنشون میرسه 

ان شا الله که همه چی خام بخیر میشه و خدا به لطف ۷ودش عمر دوباره به همسرت میده 

متوجه شدی؟؟؟؟