2777
2789

و من جدیدا خیلی به انتقام فکر میکنم ، این همه بخشیدم چی شد فقط بیشتر سوارم شدن ، البته منو خونوادم اینطور بار آوردن هر کس تونست هر توهینی بهمون کرد کلییی سو استفاده کردن ازمون ولی باز اینا من رو سوزوندن بخاطر فامیلای خودشون هیچوقت پدر مادرمو نمیبخشم هیچوقت

ده سال تموم تحمل کردم ، زخمی رو دلم بود که خوب شدنی نبود ، و هر روز نمکش میزد 

از یه جایی تصمیم گرفتم انتقام بگیرم 

به روش خودش 

تا ابد جلو خدا سرم پایینه ، و ازش طلب مغفرت میکنم ، توبه کردم و دیگه ادامه ندادم 

ولی اون انتقام آبی شد رو آتیش دلم 

الان هر بار میاد نمک بزنه رو زخمم یادم میافته که منم همین زخما بهش زدم ، یه لبخند میاد گوشه لبم ، و یکم دلم آروم میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الآنم دیر نیست،حال تک تکشونو بگیر

نمیزارن خونوادم خستم از دستشون مثلا خانواده عمو بزرگم من به دخترعموم برام تهمت بست مسخرم کرد اصلا کارایی کرد که از یادآوریش حالم بد میشه کلی نذر و نیاز کردم با خدا که پاشون از زندگیم قطع شه و خداروشکر دو سه سال پیش با خونواده پدریم دعوای شدیدی کردن و یه جورایی باعث شد ما هم باهاشون دیگه ارتباط نداشته باشیم ولی هفته قبل مامانم بدون هیییچ دلیلی دعوتشون کرد کلی گریه کردم و التماس کردم دعوتشون نکنه آخه اهل جادو جنبلم هستن😭 ولی مامانم گفت زندگی خودمه و به تو ربطی نداره من که سنم دیگه کم نیست من که بچه نیستم الان ۲۲ سالمهههه ولی خواهر کلی درد رو دلمه بقیه چی میدونن از زندگی من دوس دارم ازشون انتقام بگیرم هم خونوادم هم فامیلای مامان بابام ولی از طرفی خیلی میترسم از خدا و از طرفی نمیدونم چطوری تو راه حلی نداری؟ الان مدتیه شب و روز به فکر انتقامم

ده سال تموم تحمل کردم ، زخمی رو دلم بود که خوب شدنی نبود ، و هر روز نمکش میزد  از یه جایی تصمی ...

میشه بگی چیکار کردی؟ اره خیلی بده آدم بعدش شرمنده خدا میشه مخصوصا منی که خیلی آروم بودم خدا پرست نماز خون به شدت معتقد به انسانیت ولی آدما تو رو عوض میکنن

پیام بالا رو هم بخون و کمکم کن

ده سال تموم تحمل کردم ، زخمی رو دلم بود که خوب شدنی نبود ، و هر روز نمکش میزد  از یه جایی تصمی ...

اگه اینکارو کردی بهت میگم ای کاش انجام نمیدادی و طلاق میگرفتی ولی اگه توبه کردی انشاءالله خدا ببخشتت

نمیزارن خونوادم خستم از دستشون مثلا خانواده عمو بزرگم من به دخترعموم برام تهمت بست مسخرم کرد اصلا کا ...

در مورد گذشته کاری نکن،چون یکم بی معنی میشه،صبر کن،ادمای بدذات نمیتونن آروم بگیرن،با اولین کاری که کردن جوری سرشون تلافی کن که اگه ۱۰۰۰ بار دیگه هم مامانت دعوت کرد،خودشون نیان

میشه بگی چیکار کردی؟ اره خیلی بده آدم بعدش شرمنده خدا میشه مخصوصا منی که خیلی آروم بودم خدا پرست نما ...

آره واقعا منم ایمانم خیلی قوی بود 

ولی این آدم منو خیلی عوض کرد 

من نمیتونم بهت بگم چجوری انتقام بگیری چون اینجوری تو گناه انتقام تو شریک میشم 

ولی من دقیقا همون کاری را باهاش کردم که باهام کرده بود ولی اون این کارا بارها و بارها کرد ، اما من فقط یکبار 

اگه اینکارو کردی بهت میگم ای کاش انجام نمیدادی و طلاق میگرفتی ولی اگه توبه کردی انشاءالله خدا ببخشتت

امیدم به بخشش خداست 

من هیچ لذتی تو این کار ندیدم ، سراسرگناه بود و بس 

خیلی وقته دیگه سمتش نرفتم و با خدا قول و قرار گذاشتم 

ولی این آدم حقش نبود خودش هر غلطی میخواد بکنه ولی زنش تا این حد پاکدامن باشه 

تا درد منو نکشیدی نمی‌فهمی چجوری سوختم که به اینجا رسیدیم