2777
2789

سلام 

بچه ها من شوهرم وقتی خونه خودمونیم خوبه باهام ما خونم تهرانه خانواده خودم و همسرم شهرستانن هروقت میایم شهرستان شوهرم نمیاددخونه خانواده من بزور ۲ساعت میشنه میره در حالی که خانواده ام واقعا خیلی بهش احترام میزارن ولی شوهرم فقط میچسبه به خانواده خودش فقط میشنیه پیش مامانش وقتی من میام خونه پدرشوهرم شوهرم یه دیقه هم پیشم نمیشنه تو پذیرایی بشینه من برم میره اتاق برم اتاق میره بیرون بهش بگم ببرم بیرون کار دارم بهم حرف میزنه مثلا ایام عید اومدیم دوری بزنیم ولی خودش همش با ماشین میره بیرون اما یک بارم منو نمیبره بیرون باهاش حرف میزنم همش بد میگه موندم چیکار کنم ولی خونه خودمون خیلی خیلی خوبه اینجا فقط حرف مادرش گوش میکنه با اون خیلی خیلی خوب رفتار میکنه هرجا مامانش میگه میبرتش 😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه شوهر منو گفتی برای منم همینه خیلی ناراحتم اصلا دوست ندارم برم امسال عید رو هم نرفتم چیه مگه برم اعصاب خودم رو خورد کنم

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
نکنه شوهر منو گفتی برای منم همینه خیلی ناراحتم اصلا دوست ندارم برم امسال عید رو هم نرفتم چیه مگه برم ...

منم پارسال نرفتم گفتم امسال برم ولی خیلی پشیمونم دیگه هیچوقت نمیام 

منم پارسال نرفتم گفتم امسال برم ولی خیلی پشیمونم دیگه هیچوقت نمیام 

منم قبل عید رفتم برای یه کاری از سر صبح رو سرمون میشنست پسرم پاشو بریم اینجا  و مهمتر از همت من گفتر بربم مشهد زیارت  گفت فعلا وقتش نیست 

و مادرش گفت بریم گفت باشه هنوز اومده به من میگفت دوست داری بریم من چون خودم دلم میخواست برمگفتم باشه اونجا هم رفتیم خونه فامیلاش انقدر عصابم خورد شد که نگو نتونستیم خوب بگردیم عجله هم داشتیم باید زود برمیگشتیم😒

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
منم قبل عید رفتم برای یه کاری از سر صبح رو سرمون میشنست پسرم پاشو بریم اینجا  و مهمتر از همت من ...

واقعا الان یه حالی دارم از هرچی شوهر مادرشوهر حالم بهم میخوره من میخواستم برم بانک چون جلو حسابم بسته شدم ببینم مشکل چیه شوهرم بهم حرف زد من همش بیام دنبال تو منو نبرد خودم رفتم بعد مادرش میخواست بره ظرف یکبار مصرف بگیره دوبار بردش اوردش

واقعا الان یه حالی دارم از هرچی شوهر مادرشوهر حالم بهم میخوره من میخواستم برم بانک چون جلو حسابم بست ...

اینم شانس ماست برای منم نمیزاره زیاد خونه بابام بمونم هی پیام میده بیا 

یه بخوام بیرون برم باید بزور ببرمش ولی اگه خواهر یا مادرش بگه چشم بسه میبره تربیت خودشونه دیگه فقط برای خودشون زن چیه اصلا

اینم شانس ماست برای منم نمیزاره زیاد خونه بابام بمونم هی پیام میده بیا   یه بخوام بیرون ب ...

دقیق مثل مال من  واقعا دیگه حالم خیلی خرابه این چند روزه خونه مادرشوهرم همش قایمکی گریه میکنم میگم بیا بریم خونه خودمون همش بهم حرف میزنه جرعت نمیکنم حتی اسمشم بیارم سریعی میگه گوه نخور دخالت نکن به توچه ولم کن یا کفر میکنه