2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد خودشونو دعوت میکنن خونه آدم خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 88 پست

دوماه پشت سرهم چند روز پیششون بودی بعد می‌خوان بیان خونت شاکی میشی عزیزم؟؟؟؟اگه خوشت نمیاد شما هم کمتر برو خونشون بمون ،مثلا ماهی یبار ...دوهفته یکبار

چیزی که خودت بدت میاد رو ،روی سرشون پیاده نکن گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ینی خودت میری پیش اونا میمونی بعد اونا نیان پیش شما؟

حکایت عروس ماست

ده سال پیش تو پاگشا گفت من اصلا اهل رفت و امد و اینا با فکو فامیل نیستم حتی خانواده شوهر فقط رفیق

داداشم اونجا نقش گلدون داشت

ده سال زنگ خونشو کسی نزده

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نمیشن که شاید آدم برنامه ای داشته باشه واسه خودش! قرار نیست همون طور که ما میایم چند روز می مو ...

واااا

قرار نیستحالا ک شما چند روز میری اونام چند روز بیان؟

عجب عروسی هستی 

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

میگی دوماه پشت هم چند روز موندم حالا دوست دارم برم خونه مامانم ؟؟؟ میگن رفت و امد وقتی شما رفتی بای ...

وقتی چیزی رو نمیدونی سوال بپرس 

عروسی بود اصرار کردن بریم! ما قصد رفتن نداشتیم