2777
2789

مادر شوهرم قبل عید ما پیششون بودیم شهر دیگه ان بعدش گفت من میخوام ماه رمضون که خب عیدم میشد بیام‌ شهر شما همش اونجا بمونم که تموم شه ماه رمضون! خلاصه منم اصلا نگفتم بیاید یا نه !!! تعارفم‌نکردم آخه دو ماه پشت سر هم چند روز پیششون بودیم من دیگه میخواستم برم پیش مامان خودم باشم 

خلاصه فکر کنم ناراحت شدن میخواست روزه نگیره به این بهانه فکر کنم 

پارسال و و سال پیششم عید با اونا بودم حالا باباش به شوهرم‌ گفته شما دیگه عید نمیاید؟!؟ یعنی واقعا پر توقعن 

نمیدونم باید چیکار کنم همش به شوهرم احساس گناه میدن! 

الان اومد یا نه ؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خودت میری پیش اونا میمونی بعد اونا نیان پیش شما؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خب شما وقتی دوست نداری مهمون بیاد خونه ات بمونه چرا خودت میری میمونی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

متوجه نمیشن که شاید آدم برنامه ای داشته باشه واسه خودش! قرار نیست همون طور که ما میایم چند روز می مو ...

اگر ناراحت نمیشی شما خیلی پررو و پرتوقعی

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
متوجه نمیشن که شاید آدم برنامه ای داشته باشه واسه خودش! قرار نیست همون طور که ما میایم چند روز می مو ...

چرا قرار نیست

خب دید. و بازدید

پس نرید تا نیان

بعدم. بگید. مثلا ما از فلان تا فلانو قراره بریم خونه مامانم. خودشون تشخیص میدن توی اون تاریخ نیان

نرو تا نیان چقدر متوقعید واقعا میرید میمونید میخورید نمیخواید هم کسی بیاد خونتون عجیبه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

طبیعتا هر رفتی آمدی داره وقتش شما میرید پیش اونا باید این انتظار رو داشته باشی که بعدش مفصل تر از اونا پذیرایی کنی حالا میخواد اون شخص خانواده همسرت باشه یا هر کس دیگه، شاید گاهی اوقات که شما میرید منزلشون اوناهم برای خودشون برنامه هایی داشته باشن و بخاطر شما کنسل کنن چون براشون مهم هستید پس شما هم بر حسب ادب میزبان خوبی براشون باشید 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.