2777
2789
عنوان

تنهایی عکس بارداری بگیرم بده؟؟

375 بازدید | 19 پست

با شوهرم دیروز دعوام شد شدید 

در حدی که میگفت تو فقط وظیفه زاییدن داری بزاری بچه رو میگیرم ازت

منم نزدیک زایمانمه خودم دارم کارامو تنها میکنم 

دارم میرم اتلیه

دیشب ساکمو بستم 

اجازه ندادم تو این لحظات شریک باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین کار ممکنه

آتلیه رو فعلا لغو کن وگرنه خاطرات تلخ دعوای الان همیشه با دیدن عکسهات زنده میشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بدترین کار ممکنه آتلیه رو فعلا لغو کن وگرنه خاطرات تلخ دعوای الان همیشه با دیدن عکسهات زنده میشه

بهش آدرس فرستادم گفتم دوس داشتی بیا گفت با خواهرت برو

منم‌ زایمانم نزدیکه 

عزیزم شما دارین پدر و مادر میشین... از این به بعد باید بیشتر حواستون به همدیگه باشه.. باید بیشتر صبوری و گذشت داشته باشین تا پدر و مادر خوبی برا بچه هاتون باشین و اونا تو محیطی که آرامش داره بزرگ بشن، نه وسط دعوای مامان و باباشون

تنهایی آتلیه رفتن هم کار اشتباهی هس. دوروز دیگه آشتی میکنین بعد پشیمون میشی که چرا با همسرت نرفتی.. باهاش صحبت کن.. اشتی کنین بعد دوتایی برین و عکسای خوشگل بگیرین تا هروقت نگاه عکسا میکنین یاد خاطرات قشنگتون بیفتین

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
عزیزم شما دارین پدر و مادر میشین... از این به بعد باید بیشتر حواستون به همدیگه باشه.. باید بیشتر صبو ...

عکسای عروسیمون و پرت کرده چند بار میگم بهتر نباشه خودم و بچم باشم 

جفتشونم یه خانم باردارن که میخوان از خودشون تنهایی عکس بگیرن🙂

اون یه بلاگر بی محتوا و یه آدم معلوم الحاله که به سایت های شرط بندی و تولید محتوای چرک وابسته س و عروسک خیمه شب بازی ای بیش نیست

ایشون یه خانم متاهل سالم هست که به هر دلیلی که قطعا به ما ربطی نداره با شوهرش به یه مشکل خورده که قطعا میتونن دونفری حلش کنن