2777
2789
عنوان

تنهایی عکس بارداری بگیرم بده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 19 پست
اون یه بلاگر بی محتوا و یه آدم معلوم الحاله که به سایت های شرط بندی و تولید محتوای چرک وابسته س و عر ...

😕😕مسائلو لازم نبود انقدر قاطی کنیم😂 

بحث مورد نظر ما اینجا عکس بارداری خانوم تنها هستش همین 

نه زندگی شخصیشون و کارایی که کردن یا نکردن و یا حتی شخصیت شون😕

لطفا لایک ننمایید🗿
😕😕مسائلو لازم نبود انقدر قاطی کنیم😂  بحث مورد نظر ما اینجا عکس بارداری خانوم تنها هستش همین ...

وقتی شما چنین مقایسه ای انجام میدی حتما موارد زیادی توی طرز فکر دخیل میشه

عکس آتلیه قراره یادآور خاطرات خوب باشه

به نظرت وقتی ایشون به خاطر عصبانیت از دعوای با شوهر میخواد تنها بره با دیدن اون عکس چه خاطراتی براش تداعی میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسای عروسیمون و پرت کرده چند بار میگم بهتر نباشه خودم و بچم باشم 

چه بد

بهتره اگه مشکلی پیش میاد زود حلش کنید و نزارید ادامه دار باشه یا قهرتون طولانی بشه.. بازم میگم به خاطر روح و روان بچتون بهتره که باهم سازش داشته باشید 

خیلیا از جمله خودم که همیشه دعوای مامان بابامونو دیدیم روح و روانمون آسیب دیده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
بهش آدرس فرستادم گفتم دوس داشتی بیا گفت با خواهرت برو منم‌ زایمانم نزدیکه 

نرفتنت بهتره گلم

عکس بارداری داشتن چه ارزشی داره وقتی بابای نی نی دلخوره

مردا کینه ای هستن

همین موضوع میتونه تبدیل بشه به جر و بحث در سالهای آینده.

هر موقع شوهرت عکست رو ببینه، حس الان درونش زنده میشه.

اما الان وسط بزن بزن و دعواتون بهش بگو بدون تو دلم نمیخواد خاطرات این بارداریم رو ثبت کنم! نمیرم آتلیه!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟