2777
2789

سلام خانوما حال دلم خیلی بده از دیشب تا حالا یکسره گریه کردم اشکام بند نمیاد.

من به یه پسری که فامیل خیلی دورمونه علاقه داشتم بعد خودم بهش چیزی نگفتم ولی یه دوست داریم دخترش ۱۶ سالشه خودمم ۲۰ سالمه. یه روز من به دختره گفتم به یه پسر علاقه دارم و...(درحد درد و دل).

حالا من خلاصه دارم میگم این دختره رفته آیدی پسرو پیدا کرده پیام داده از حس من بهش گفته.. اونم گفته نمیشه چون فامیلیم... .

بعد این پسره یه داداش کوچیک تر از خودشم داره، بعد از چندماه دیدم این دختره به من میگه خب اون یکی داداششم خوبه ها میخای اونو انتخاب کن منم عصبانی شدم گفتم مگه بچه بازیه من دلم پیش همون یدونه هست و جز اون کسیو نمیخام.

دیشب دیدم داداش کوچیکه اومده به من پیام داد یهو و گف کم با اکانت فیک پیام بده از فیک چیزی درنمیاد و میدونم تویی، منم هنگ کردم انگار یه کاسه آب داغ ریختن سرم، فهمیدم کار دختره هس و با فیک میره به اسم من پیام میده و معلوم نیس چه حرفایی میگه.

حالا من میخوام با اون داداش بزرگه که بهش علاقه دارم قرار بزارم برم و اون دختره هم ببرم اونجا اعتراف کنه که کار خودش بوده و من اصلا خبر نداشتم و نگفتم که پیام بده.

نظرتون چیه؟ این مسئله چجوری درست شدنیه؟؟؟ چون من هیچ تقصیری ندارم فقط از اسمم سو استفاده شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم، ی قرار بچین باخودش وداداشش، دختره رو هم ببر، ب دختره نگو ک مثلا کجامیبریش بگو باهم میریم ...

به نظرت باور میکنن که من کاری نکردم؟ شاید پسره فک کنه من خودم دختره رو یاد دادم اونجوری بگه...😔😔