2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی اووسیز

365 بازدید | 14 پست

من یک روز قبل پریودم رابطه محافظت نشده داشتم و قرص اووسیز ۷۵درصد چن ساعت بعدش خوردم و ۱۲ساعت بعدم یه قرص دیگ خوردم، چون بار اولم بود هیچ اطلاعی از این قرص نداشتم الان که سرچ میکنم میبینم باعث تاخیر در پریود و حتی یائسگی میشه نگران شدم واقعا

کسی تجربه ای داره از این قرص

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براهرکی فرق داره من نداشتم

ببخشید من باز مزاحم شدم سوال داشتم،  من پنج روز بعد از قرص اورژانسی پریود شدم و خونریزیم کمی دارم ولی شکمم خیلی انگار بزرگ شده نفخ دارم خواستم بدونم شما هم همچین تجربه ای داشتید ؟

ببخشید من باز مزاحم شدم سوال داشتم،  من پنج روز بعد از قرص اورژانسی پریود شدم و خونریزیم کمی دا ...

عزیزم من دقیق الان تو تجربه م😂😂😂😂😂😂

۵ روز پیش خوردم الان پریودم... همش یاد تو بودم میگفتم به اون گفتم سر خودمم اومد

عزیزم من دقیق الان تو تجربه م😂😂😂😂😂😂  ۵ روز پیش خوردم الان پریودم... همش یاد تو بودم میگف ...

واقعا😂😂😂

چون گفتید بارها از این قرص استفاده کردی خاستم بدونم تجربه تو چجوری بوده از این قرص.

راستش منکه دیگ به غلط کردن افتادم ایندفه به خیر بگذره دیگ هیچ وقت همچین کاری نمیکنم 

واقعا😂😂😂 چون گفتید بارها از این قرص استفاده کردی خاستم بدونم تجربه تو چجوری بوده از این قرص. را ...

بخدا.. انقد شکم درد و کمر درد دارم که نگو

نخور دیگه واقعا ضرر داره من چون واقعا بچه نمیخوام مجبور بودم

بخدا.. انقد شکم درد و کمر درد دارم که نگو  نخور دیگه واقعا ضرر داره من چون واقعا بچه نمیخوام م ...

منم چون از حاملگی میترسیدم دست به همچین کاری زدم

با اینکه یه روز قبل پریودم خوردم و احتمالشم کم بود که حامله شم