2777
2789

سلام دوستان عیدتون مبارک

خواهر شوهر من خیلی فضوله و زبون نیش داری داره

منم با مادرشوهرم تو ی ساختمونم

اونا طبقه بالا و ما پایینیمو هیچ اذیتی ندارن اصلا

این خواهر شوهرم میاد خونه باباش ماهی ی بار راهشون دوره چند روز میمونه خونه باباش 

ولی ساختمونو میزاره بچش رو سرش و هرموقع ک میاد حتتتما میاد خونه من سر زده یا زنگ زده ۲ ۳ ساعت میشینه چرت و پرت و حرفای نیش دار میزنه 

یا بچشو میفرسته خونه من فضولی کنه ک در چ حالی ام

بعد اینک میره من حتما ی دعوا بد با شوهرم دارم

یه ادم فوق العاده سمی

همش با حرفاش ب منو خانوادم پنهونی توهین میکنه 

اگه ی مهمونی بیاد خونه مادرشوهرم بعدش ک بیاد خونه ما ام سر بزنه اینو بچش سرشونو میندازن پایین بلند میشن میان با مهمونا 

چیکار کنم نبینمش

چ رفتاری کنم

زدم ب سیم اخر دیدمش بمب بارونش کنم

شوهرمم میگ من دخالت نمیکنم هرکاری میخوای کنی کن ولی من دوروز دیگ ک خوهرا و برادرات ازدواج کردن همون کارو میکنم باهاشون

اسیر شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا زن‌داداش دارم که دقیقا اینجوری ازمن بدشون میاد با این تفاوت که من اصلا نمیرم خونشون 

وقتی نمی بیننت چطوری ازت بدشون میاد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ضعف نشون نده بهش اون تیکه انداخت توعم بنداز ولی تو صورتت عصبانیت و خشم نباشه لبخند و با اعتماد ب ن ...

اصلا نمیخوام ببینمش حالم بد میشه بخدا جنگ میشه وقتی میره

سر و صدای بچشو تحمل کن با توجه به اینکه ماهی یکی دو روزه مورد بعد در خونت رو قفل کن 

خودش یا بچه آمدن یکی دو بار در رو باز نکن بعد هر پرسید بگو حمام بودم یا بهانه هایی از این دست سرسنگین باش باهاش وقتی حرف میزنه توجه نکن بهش پیگیرش نباش خود به خود درست میشه

خب سر زده میاد دروباز ن بگو عزیزم نیم ساعت دیگه بیا و درو ببند ، به بچش بگو برو پیش مامانت و با بچه نباید گرم بگیری، با هر مهمانی میان بگو عزیزم شما همیشه اینجایی چرا برای خودت سرگرمی مفید درست نمیکنی؟  ، بیشتر برو بیرون اومدن بگو نیستیم و وقت نداریم و....