لطفا کمکم کنید شاید زندگیم با کمک یکی از شما نجات پیدا کنه .منم شوهرم عاشقانه زندگیمونو شروع کردیم هر سختی رو تحمل کردیم ولی از اول خانوادم م شوهرم آبشون تو یه جوب نمیرفت .
ما تو گاو صندوق خونه اندازه ۳۰۰ ملیون پول نقد داریم و ۳۰۰ اینا هم طلا اینا گاو صندوق رو من رو جهزیه گرفتم و من کلید های گاو صندوق رو هیچوقت به شوهرم ندادم و دیگه کم کم شوهرم کلید هارو میخواست ولی من چون میترسیدم ببره خرج خانوادش کنه نمیدادم .
دو ماه قبل سنگ کلیه داشتم اومدم خونه مادرم یکم با همسرم بحثمون شد دوباره گفت کلیدا گفتم الان که خونه نیستم به چه دردت میخوره میخوای چیکار کنی
بحثمون شد تو این دو ماه من عمل سدم و مریض بودم نه خودش اومد یه سر بزنه نه خانوادش یه زنگ زدن حتی چهارشنبه سوری کسی نگفت بیا خونت پدر منم وکیله و از شوهرمم زیاد خوشش نمیاد دیگه رفتیم چند روز قبل مهریمو گزاشتم اجرا البته دو روز قبل عید بعد رفتم خونه لباس بردارم کتک کاری هم شد و بابام منو برداشت پزشک قانونی هم برد مادرم باهاش افتضاح دعوا هم کرد الان پدرم کار های طلاق رو شروع کرده شوهرم الان من یادش افتادم قربون صدقه میره زنگ میزنه میگه زندگیمون حیفه میگه منم عصبانی بودم
از یه طرفم پدرم کار های طلاقمو شروع کرده علاوه بر خودش دوتا وکیل دیگه هم گرفته الان من چیکار کنم ؟ برگردم ؟
اگه خود سر برگردم شاید خانوادمو از دست بدم