2777
2789
عنوان

این مریضی جدید رو کی گرفته

201 بازدید | 11 پست

بچه ها جون این انفولاتزا یا کرونای جدید رو کی گرفته؟

ده روزه درگیرشم گلو درد داشتم اوایل و سرفه خشک و لرز ... الان دوباره گلو دردم برگشته و مدام سرفه میزنم شبا نمیذاره بخوابم. شما ها چکار کردید چی خوردید خوب شدید؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اصلا ابریزشم ندارم نمیدونم این چه مدلشه فقط سرفه خشک

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم هیچی جواب نمیده هر شب با معده پر یه حبه سیر ریز ریز خورد میکردم عین قرص با اب میخوردم . حواست باشه انجام میدی معدت اذیت نشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
من ده روزه گرفتم ابرزیش دارم همش بهتر میشم بدتر میشم نمیدونم چیکار کنم دیگه 

من اصلا آبریزش ندارم واقعا برام عجیبه

من دیدم هیچی جواب نمیده هر شب با معده پر یه حبه سیر ریز ریز خورد میکردم عین قرص با اب میخوردم . حواس ...

اینو یکی هم گفته بود باید انجام بدم اخه واقعا جواب نمیده

اینو یکی هم گفته بود باید انجام بدم اخه واقعا جواب نمیده

بدن هرکس متفاوته ، ایشالا هر چه سریع تر حالتون بهتر بشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بدن هرکس متفاوته ، ایشالا هر چه سریع تر حالتون بهتر بشه

ممنونم عزیزم

سلام گلم شما بودین در مورد دین زرتشت یه مطلب گذاشته بودین؟

البته منم ریپلای کردید ولی وقتی آن شدم تاپیک ترکیده بود

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

سلام گلم شما بودین در مورد دین زرتشت یه مطلب گذاشته بودین؟ البته منم ریپلای کردید ولی وقتی آن شدم ت ...

نه در مورد دین زرتشت نبود. و یادم نمیاد دقیقا برای چی ریپلای شده بودید. 

موفق باشید عزیزم