2777
2789
کاش همون تحولی ک در شما رخ داده در منم رخ بده

میشه عزیزم با صبوری و کنترل کردن خودمون. همیشه هم یه طوری با بچت رفتار کن انگار بچه همسایست!!!

این جمله هم خیلی رو من تاثیر گذاشت

زیادی حساس شدی، چون خیلی‌گیر دادی فک کرده چیز‌مهمی هست  حسش گفته توهم‌لج‌بازی‌کن یه لحظه‌به ای ...

ن بابا بچه بود ک کتکش نمیزدم همینجوری بود 

جدیدا میاد جیغ میزنه ک شما دارید تخم مرغ میخورید من دوس ندارم شمام نخورید انقد جیغ میزنه منم چقد اعثاب داشته باشم میگیرم میزنمش 

ولی خرابکاری کنه ظرف بشکنه اصلا دعواش نمیکنم 

بخدا انقد باهاش خوبم ولی خودش خیلی بدقلقه میاد الکی میره رو مخم ک بزنمش 

انگار خوشش میاد من حرص بخورم وگرنه اول صبح با مهربونی میگم سلام صبح بخیر پسرممم بوسش میکنم اما اصلا مهربون نیس 

خیلی بدقلقه بخدا باباش خیلی باهاش مهربونه با اونم نمیسازه 

اخلاق نداره از بچگی گریه ای بود 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بجز ما هیچ پناهی ندارن

اونا اگه بترسن به شما پناه میارن تا آرامش بگیرین اما اگه ازخودتون بترسن دیگه پناهی ندارن اون وقت کجا برن؟ آرامششونو تز کجا تامین کنند؟ 

شما اگه از شوهرت ناراحت باشی میتونی ازش طلاق بگیری اما وقتی شما بچه رو بترسونی،اذیت کنی و آرامشش رو بگیری بچه که نمیتونه از شماها طلاق بگیره پس باید چکار کنه وقتی تنها پناه گاه زندگیش که خونه خودش کنار پدر و مادرشه انقدر براش ناامن باشه؟ عصبانیت شما حس بی پناهی و درماندگی به بچه میده

بچه ها مظلوم ترین آدم کوچولوهای زمینن باهاشون مهربون باشین

جلوش با اشتها غدابخورین هی تعریف کنین ن یکی دوبارا مدام اونم کم کم متمایل میشه ب غذا

میگم نمیذاره ما جلوش گوشت وتحم مرغ وخورشت بخوریم.تو اشپزخونه میخوریم سریع جمع میکنیم لوس شده ...باید بزنمش ادم بشه 

شاید درست بشه مال شما ‌برای من بدتر شده  بچه بود بهتر بود روز ب روز بدتر  . از غذا متنف ...

پس دقیقا همین حرفی ک من میگمه.انقدر شما حساس بودید اون داره با شما لجبازی میکنه. یک مدت شما اصلا حرفی از غذا نزنید غذایی ک درست کردید هرچی ک توش ریختید فرقی نمیکنه بذارید جلوش. بگید ما اینو میخوریم قوی و بزرگ میشیم هر کی میخواد قوی بشه بخوره هرکیم نمیخواد نخوره . بعدا اگر گشنه شد بهش چیزی ندید بگید غذای ما همون بود خوردیم دیگه چیزی نداریم .کم کم مجبور میشه بخوره

دخترم ۵سالشه ۲۶کیلوعه. نسبت ب همسناش دوسال بزرگتر نشون میده. البته دخترم ب باباش رفته .شوهرم خیلی قد ...

خوبه که

شاید مزاجش‌نمیکشه گوشت‌وتخممرغ‌بخوره

اصلا مجبورش نکن

منم بچه‌ی برادرم از کودکی لب به لبنیات نمیزنه

هر کاری بکنه نمیخوره 

لبنیات‌تو سفره باشه اصلا سر سفره‌نمیاد

انقدی هم‌ تو جمع‌فامیل‌گفتن‌که‌این ماست‌و....نمیخوره

مسخرش کردن که دیگه بهش تلقین شده که دوستش

نداره ونمیخوره

میگم نمیذاره ما جلوش گوشت وتحم مرغ وخورشت بخوریم.تو اشپزخونه میخوریم سریع جمع میکنیم لوس شده ...باید ...

ن عزیزم بزنم چیه 

چرا غدارو سریع میخورین جمع میکینن اشتباهتون از اینجا شروع شده...راحت غذارو بیارین سالن  هرجی هم جیغو داد بزنه فقط بی محلی کنین و از غدا تعریف کنین بخورین این کارو ادامه بدین مطمعن باش غذاخور میشه بچه ها خیلی تقلیدین اولش خ مقاومت میکنن اخرش درست میشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
گوشت چرخ کرده باسویا قاطی کن بریز تو ماکارانی 

میفهمه .بو میکنه 

حتی شامی نمبخوره 

انقد تیزع میره لیست چیزایی ک توش تخم مرغ وگوشته رو پیدا میکنه لب نمیزنه 

فقط میزنمش😂😂🫠مخم تعطیله از دستش

منم رفتار گذشته ی شما رو داشتم...ولی خدا رو شکر ۲سالی هست ک با تمرین یاد گرفتم خشم و عصبانیتم رو کنت ...

دقیقا همینطوره. من با خودم میگفتم چرا من جرئت نمیکنم سر شوهرم داد بزنم اما سر یه بچه کوچولو و بی پناه دادمیزنم؟چون اون نمیتونه از خودش دفاع کنه؟

چقد من بی رحمم. کم کم ب خودم اومدم و رفتارمو اصلاح کردم

ن عزیزم بزنم چیه  چرا غدارو سریع میخورین جمع میکینن اشتباهتون از اینجا شروع شده...راحت غذارو ب ...

ازگریع زیاد عق میزنه استفراغ میکنه 

اینایی ک میگی با حرف اسونه فقط 

دکتر روانپزشک بردم گفته جلوش نخورید

ازگریع زیاد عق میزنه استفراغ میکنه  اینایی ک میگی با حرف اسونه فقط  دکتر روانپزشک بردم گ ...

عجیبه برام اینجوری گفتن

خب تاکی؟؟

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚