❌️❌️مهم مهم. مخصوص کسایی که بچه هاشونو کتک میزنن یا سرشون داد میزنن❌️❌️
من خودم یه دختر ۵ساله دارم. موقعی که تازه دنیا اومده بود وقتی اذیت میکرد سرش داد میزدم فک کن سر یه بچه کوچولو😥 یا بعضی وقتا نیشگون میگرفتمش گریه میکرد. نمیدونم شاید چون بعد زایمان وارد یه مرحله جدید از زندگی شده بودم و شوهرمم حتی یک درصد تو نگهداری بچه کمکم نمیکرد و واقعا فشار روم بود. بعد یه متنی تو تلگرام خوندم که بعد خوندن اون متن از این رو به این رو شدم. و واقعا در جدیدی تو زندگیم باز شد که ازاون موقع تاحالا طوری با دخترم رفتار کردم که اگه بعضی وقتا حتی اگه باهاش بد حرف بزنم ناراحت میشه و گریه میکنه چه برسه به دادزدن و کتک زدن🙂.اون متن هم خلاصش این بود که بچه ها بدون خواست خودشون و با اراده ما به این دنیا اومدن. و تو این دنیا به جز ما هیچکسو ندارن ما پدرمادرا پشت و پناه بچه هاییم. اگه وقتی کوچیکن باهاشون بدرفتاری کنیم عین همون رفتارو در اینده با ما میکنن و نکته مهم اینکه اونا فوقش ۲۰ .۲۵ سال مهمون خونه ما هستن و بعد برای همیشه از خونمون میرن. و وقتی به جای خالیشون نگاه کنیم یاد بدرفتاری هامون میفتیم و تا اخر عمر عذاب وجدان داریم.
من ک پسرم بدغذاس حاضرم کل خونه رو منفجر کنه اما غذا بخوره وقتی خرابکاری میکنه ننیترسونمش پایه ...
عزیزم هیچ چیزی رو ب زور بهش نده وگرنه تا اخر عمر ازش زده میشه. ب جاش میتونی شربت یا قرص ویتامین بهش بدی. زائقه ادما هرچندسال عوض میشه. کمی صبوری کن شاید زائقه فرزند شما هم عوض شد.
نمیشه از بچگی تا الان ۵سالشه عق میزنه همش ویار بارداریم روش مونده انگار ... دکتر گفت ...
دختر منم خیلی چیزا دوست نداره مثلا گوشت و مرغ رو خیلی کم میخوره ولی من اصلا حساسیت ب خرج نمیدم. تخم مرغ هم چیزی نیست ک بگی اگه نخوره بزرگ نمیشه بنظرم زیادی وسواسی شدی