2777
2789
من ک پسرم بدغذاس حاضرم کل خونه رو منفجر کنه اما غذا بخوره  وقتی خرابکاری میکنه ننیترسونمش پایه ...

عزیزم هیچ چیزی رو ب زور بهش نده وگرنه تا اخر عمر ازش زده میشه. ب جاش میتونی شربت یا قرص ویتامین بهش بدی. زائقه ادما هرچندسال عوض میشه. کمی صبوری کن شاید زائقه فرزند شما هم عوض شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینای ک تومیگی من پا ب پاش بازی میکنم و ریخت وپاش میکنیم  اصلا حساس نیستم  فقز بدغذاییش ...

شاید بخاطر حساسیت زیاد شماست. چندوقت بچه رو ب حال خودش بذار شاید درست شد

عزیزم هیچ چیزی رو ب زور بهش نده وگرنه تا اخر عمر ازش زده میشه. ب جاش میتونی شربت یا قرص ویتامین بهش ...

نمیشه از بچگی تا الان ۵سالشه 

عق میزنه همش 

ویار بارداریم روش مونده انگار ...

دکتر گفت هیچ قرص ومکملی مث تحم مرغ وگوشت نیس 

همش زیادیش بچه رو پرخاشگر میکنه 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

شاید بخاطر حساسیت زیاد شماست. چندوقت بچه رو ب حال خودش بذار شاید درست شد

اصلا ما کاریش نداریم دوساله .دیگ انقد لوس شده میگه شمام تحم مرغ وگوشت نخورید جلوش نمیتونیم بخوریم ک 

میاد گیر میده ب ما منم میزنمش

نمیشه از بچگی تا الان ۵سالشه  عق میزنه همش  ویار بارداریم روش مونده انگار ... دکتر گفت ...

دختر منم خیلی چیزا دوست نداره مثلا گوشت و مرغ رو خیلی کم میخوره ولی من اصلا حساسیت ب خرج نمیدم. تخم مرغ هم چیزی نیست ک بگی اگه نخوره بزرگ نمیشه بنظرم زیادی وسواسی شدی

اصلا ما کاریش نداریم دوساله .دیگ انقد لوس شده میگه شمام تحم مرغ وگوشت نخورید جلوش نمیتونیم بخوریم ک& ...

بنظرم یک مدت اصصصصلا حرفی از غذا نزنید 

هرچی گفت نادیده بگیرید همین ک میزنیدش هم خودش بده. 

دختر منم خیلی چیزا دوست نداره مثلا گوشت و مرغ رو خیلی کم میخوره ولی من اصلا حساسیت ب خرج نمیدم. تخم ...

پس چی بدم بهش وقتی برنج سفید فقط میخوره بدون خورشت 

چجوری رشد کنه؟

من ک پسرم بدغذاس حاضرم کل خونه رو منفجر کنه اما غذا بخوره  وقتی خرابکاری میکنه ننیترسونمش پایه ...

عین دختر من ! منم استفراغ  شده مشکل زندگیم ...واقعا درمانده ام   شما اندو کردین ؟ رفلاکس نبود ؟

بنظرم یک مدت اصصصصلا حرفی از غذا نزنید  هرچی گفت نادیده بگیرید همین ک میزنیدش هم خودش بده.&nbs ...

حقشه ...از خواب بلند میشه میبینه گوشت پختم یا تخم مرغ دارم میخورم ازجلوم برمیداره میگه نخور منم میزنمش 

اولاش کاریش نداشتم لوس شده خیلی 

عین دختر من ! منم استفراغ  شده مشکل زندگیم ...واقعا درمانده ام   شما اندو کردین ؟ رفلاکس ن ...

جدیدا نکردم میگن زیادیش خوب نیس قبلا کردم مشکلی نبود ...کلا ولش کردم خودش میاد گیر میده بهمون لی لی ب لالاش گذاشتیم لوس شده 

اصلا ما کاریش نداریم دوساله .دیگ انقد لوس شده میگه شمام تحم مرغ وگوشت نخورید جلوش نمیتونیم بخوریم ک& ...

زیادی حساس شدی، چون خیلی‌گیر دادی فک کرده چیز‌مهمی هست  حسش گفته توهم‌لج‌بازی‌کن

یه لحظه‌به این فک کن که دست‌‌خودش‌نیست!

چرا میزنیش؛ با این رفتارت بیشتر متنفر میشه