2777
2789
نمیشه از بچگی تا الان ۵سالشه  عق میزنه همش  ویار بارداریم روش مونده انگار ... دکتر گفت ...

مشکلی که شما الان با بچتون دارین ۱۸ سال پیش مامانم با من داشت . 

تازه من جدا از این بد غذا بودنم ریفلاکس معده هم داشتم

من تا الانم لب به تخم مرغ نزدم هیچ مشکل جسمی هم ندارم 

به جاش ببینین چی دوست داره بهش اون رو بدین . اینجوری بدتر از غذا زده میشه

من بچه که بودم صبح ها فرنی می خوردم الان هم اوت میل

هیچ کدومشون هم غذایی نیست که فک کنین ضرر داره. تازه مقوی هم هست

میفهمه .بو میکنه  حتی شامی نمبخوره  انقد تیزع میره لیست چیزایی ک توش تخم مرغ وگوشته رو پ ...

وا این بدتر از بچه هامنه خب ماهی براش بخر شربت زینک بخر من برا دخترم گرفتم خوبه اشتها آوره خوب میشه کم کم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجیبه برام اینجوری گفتن خب تاکی؟؟

میگفتن بره مهد درست میشه 

حتی تومهد هم موقع غذا میره جدا میشینه غذا بچه ها رو نبینه 

موز نمبتونه بخوره توتا تهش برو دیگه ...بچه ها جلوش موز خورده بودن نتونسته بود بره جای دیگ انقد عق زده بود استفراغ کرده بود زنگ زدن رفتم اورومش خونه 

نمیدونم بچم مریضه هرچیه عادی نیس این رفتاراش 

بدغذای شدید شدید  دلم مرگ میخواد گاهی میزنمش منم ادم کم میارم فولاد ک نیستم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

ازگریع زیاد عق میزنه استفراغ میکنه  اینایی ک میگی با حرف اسونه فقط  دکتر روانپزشک بردم گ ...

درسته واقعا ما بجای شما نیستیم نمیتونیم زیاد درک کنیم .اما بنظرم با چندتا دکتر دیگه مشورت کن. وقتی راه این دکتر جواب نمیده و بدتر پرخاشگر شده حتما این راه چاره رو این بچه جواب نمیده.

دقیقا همینطوره. من با خودم میگفتم چرا من جرئت نمیکنم سر شوهرم داد بزنم اما سر یه بچه کوچولو و بی پنا ...

باید خودمون به خودمون کمک کنیم.

الان صبور تر هستم.

و یه اخلاق بدی داشتم که عصبانیت و حرصی که همسرم به من میداد رو سر بچه ها خالی میکردم.وقتی یاد گرفتم ک چطور خودمو کنترل کنم .قشنگ به همسرم میگم 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میگفتن بره مهد درست میشه  حتی تومهد هم موقع غذا میره جدا میشینه غذا بچه ها رو نبینه  موز ...

واقعا خیلی سخته. حق میدم بهتون.بنظرم با چندتا دکتر دیگه مشورت کن ببین اونا چی میگن

وا این بدتر از بچه هامنه خب ماهی براش بخر شربت زینک بخر من برا دخترم گرفتم خوبه اشتها آوره خوب میشه ...

انواع واقسام شربا دارم اصلا اشتهاش باز نشد ...میگن مشکل ذهنیه روحیه 

تصور شدید میکنه غذا رو یهویی عق میزنه 

انقد از تخم مرغ متنفره بعضی وقتا تو سوپرمارکت خام هم ک میلینه عق میزنه 

والا نوزاد بود ن سرش داد زدم ن کتکش زدم نمیدونم چرا اینجوری شده ...

ازگریع زیاد عق میزنه استفراغ میکنه  اینایی ک میگی با حرف اسونه فقط  دکتر روانپزشک بردم گ ...

وای چقد منی .... ببخشید از اول این طوری بود ؟  روانپزشک چی بهتون گفت  خلاصه وار بگو شرمنده 

نمیشه از بچگی تا الان ۵سالشه  عق میزنه همش  ویار بارداریم روش مونده انگار ... دکتر گفت ...

بچه های منم اصلا تخم مرغ اب پز نمیخورن براشون میریزم تو فرنی یا سوپ میدم بهشون

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من نه کاملا با لوس و ننر بار آوردن بچه موافقم نه سخت گیری شدید 

باید میانه باشی گاهی تنبیه لازمه و اصلا دلم نمخاد بچه ضعیفی بار بیارم ک اشکش دم مشکش باشه پسفردا می‌ره تو جامعه بقیه اشکشو در میارن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
باید خودمون به خودمون کمک کنیم. الان صبور تر هستم. و یه اخلاق بدی داشتم که عصبانیت و حرصی که همسرم ...

وای منم همینطوری بودم. با همسرم دعوا میکردم دق دلیشو سر دخترم درمیاوردم بعد با همسرم اشتی میکردم دلم برای بچه میسوخت😔 واقعا روند اصلاح رفتار خیلی سخته و صبوری زیادی میخواد. من انقد با دخترم راه اومدم شوهرم میگه تو لوسش کردی.بعد میگم برو بقیه بچه ها رو ببین میفهمی دخترماچقدر با ادبه

واقعا خیلی سخته. حق میدم بهتون.بنظرم با چندتا دکتر دیگه مشورت کن ببین اونا چی میگن

میگن بپذیر ک ن وزنش ن رفتارش مث بچه های عادی نیس 

منم پذیرفتم دیگ چیکار کنم گاهی کم میارم میزنمش فقط چون خودش مباد میپیچه ب پروپام میگن بخاطر گوشت نمیخوره تمرکز واعصابش ضعیف شده 

مث چسب بهم وصله ک حرصمو دربیاره😂😂

والا هرکی دیگ بود اینو میکشت 

چن تا مادر سربغذایی بچشون رو کشتن تو اخبار گفت 

من خیلی باهاش راه مبام 

همه میگن عجب صبری داری نمیدونمم مریضی اعصاب گرفتم ک جلو بقیه با بچه صبورترم تو اجتماع مخصوصا دعواش نمیکنم

بچه ها هرکی هر رفتار خوبی داره بگه بقیه هم یاد بگیرن

کلا والدین افراط و تفریط زیاد دارن چه تو داد زدن چه لوس کردن بچه

کتاب تربیت بدون فریاد و کودک آرام من و ۷۵نکته که والدین باید بدانند بخون کلی چیز یاد میگیری