2777
2789

هنوز  بعد گذشت زمان بخشیدین مردتونو؟  شک دارید بهش؟؟؟ 

من از شوهرم جدا شدم  ولی چون بچه داریم بهم گفته ی هفته فکرکن ببین میتونی  ببخشی یا ن! ولی من هنوز  بهش مشکوکم  مثلا زنگ میزنه صدای زن میاد میترسم! 

یا الان زنگ زدم برای بچه یچیزی بگم بهش گفت اندیشه هستم! در صورتی ک اصلا  اندیشه سمت ما نیس و نباید اونجا باسه!  گفتم چکار میکنی گفت دارم رد میشم!   همین

بعد امار اون  زنه رو دراورده بودم ک باهاش بهم خیانت کرده بود اون ویلاشون سمت اندیشه بود 

الان همش دارم وصلشون میکنم بهم  حال خودمو خراب میکنم   .....   

بنظرتون برگشتن ب رابطه ی  سمی گذشته درسته اصلا؟؟؟ حتی بخاطر بچه  

ی سری ی ویس بهم داد شوهرم ک ب زنه میگفت  بخور و اینکارو کن و اینااا   ک خیلی ویس زشتی بود   و صدا زنه ام بود 

الان ک تصور میکتم شوهرمو توی اون وضعیت حالم خراب میشه     باردارم  فکر میکنم بهش  حس میکنم بچه میخاد سقط بشه حس میکنم ارم  اب خارج میشه  یا وقت زایمانم میرسه یچیزی تو این مایع ها   حالم خراب  میشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاااااااا برنگرد.

تو یکبار تا ته این کتاب داستان زندگیتونو خوندی...خوندن دوبارش باعث نمیشه پایانش متفاوت باشه.

بچه بیشتر از اینکه به پدر مادرش کنار هم نیاز داشته باشه

به داشتن به پدر مادر با روحیه سالم و معتمد و خوشحال نیاز داره

نه اصلاااااااا برنگرد. تو یکبار تا ته این کتاب داستان زندگیتونو خوندی...خوندن دوبارش باعث نمیشه پای ...

گفته ی هفته زیر نظرم داشته باش بعدش تصمیم با تو  ولی  این یک هفته از دیروز  شده  از خود دیروز  حالم خراب   و هر لحظه فکر میکنن داره خیانت میکنه!  شاید اون کاری نکنه ها  ولی  من همه چیو توی ذهتم داستان میکنم و بهم وصل میکنم  و حالم خراب میشه 

ی سری ی ویس بهم داد شوهرم ک ب زنه میگفت  بخور و اینکارو کن و اینااا   ک خیلی ویس زشتی بود ...

با این حرفت حال منم واقعا بد شد 

برنگرد توروخدا به جوونیت رحم کن

این ادم قبیح و عذرمیخوام خیلی بی ناموسه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
گفت تو نییتی بقیه هستن و خوش میگذره!تخت زنخ رو شکونده بود  عگس اونم داد

عجب بیشرفی هست این بی حیارو میخوای چیکار

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......