2777
2789
عنوان

خانم های ک خیانت دیدن بیان بگن ک هنوز ...

| مشاهده متن کامل بحث + 5137 بازدید | 117 پست
گفت تو نییتی بقیه هستن و خوش میگذره!تخت زنخ رو شکونده بود  عگس اونم داد

واااای چه شوهر حیوونی داری

واقعن میخوای باهاش زندکی کنی ؟؟ اون هیچ وقت درست نمیشه تو هم فراموش نمیکنی

فقط پیر و مریض میشی

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه گوشیش تو دستشه  یعنی محال  ی پیامی چیزی بیاد نبینه عادتشه! حتی دست شویی میبرد ک زود ...

والا بارداری از خدا میترسم ک حرف دلمو بزنم 

ولی میگم تصمیم با خودته

این یارو خییلی دیوثه//

ک حالمو بگیره  بگه تو  نییتی  بقیه هستن  پول ک باشه  خیلی ها چیزمم میخورن

یادمه بهت معلم بودی درسته.... اگه واقعا ویس  فرستادن و مطمعنی   این کارو کرده ..... ب نظر من برگردی بهش  بازم باید طلاق بگیری 

منتحی الان با قدرت جدا شدی ، بعد  قدرتم ازت میگیره خوردت میکنه طلاق میدع

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

این فقط مشکل شما نیست همه کسایی که خیانت دیدن دیگه نمیتونن اعتماد کنن همسر باید کمک کنه که اعتماد بر ...

هرکاری میکنه من شک دارم بهش نمیدونم حالا واقعا کاری میکنه  یا ن  میترسم تهمت زده باشم بهش  ولی   اون سری با همین شکام فهمیدم غلطی کرده  و الان داره دقیقادهمونارو انجام میده  سر همین حالم بد 

رفتم۴ 

پس اولاش هستی

ی فکری ب حال خودت و جنین بکن

اوضاع خیته بدجور نجسه

از این مرد نه شوهری در میاد ن پدر

چند سالته 

خانواده پشتوانه داری

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یادمه بهت معلم بودی درسته.... اگه واقعا ویس  فرستادن و مطمعنی   این کارو کرده ..... ...

من همیشه کامنتای شما رو میخونم ، از نظر من شما خیلی خاصین

حس میکنم خیلی دیدگاهتون متفاوت تر از بقیه س

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
تنوع طلب نبود عشق پول و مقام بود   تا بهش رسید جووگیر شد... البته بچن تشویق های خانوادشم بود &n ...

تنوع طلبه ولی خب زن خرابا خرجی میخان این نداشته بده 

الان ک پول اومده دستش از خود بی خود شده 

ینی شوهرت با زنه صیغه بوده یا دوست ؟