2777
2789

بابام خونه تنهاس یکی نیس بهش غذا بده

بعد من با مامانم اومدیم خونه مادربزرگم اینجا بهش برسیم گفتم وای بابام همش تخم مرغ میخوره بیچاره خسته شد با حالت گریه گفتم و واقعا گریم میومد بعد خالم گفت همه چی اینجا میخوری بت حالت داد و بیداد گفت حب برو گسی تو رو اینجا نگه نداشته برا چی موندی کارت چیه 

اونقدر که اینجا نفهم ها از مادرم که خودش مریض هس  کار کشیدن نمیتونم اینقدر کار کردنش رو ببینم دارم به مادر خودم کمک میکنم

اونقدر از دست خالم اعصابم بهم ریخت اومدم کلی گریه کردم 😭 میخوام همین الان پاشم برم بدون خداحافظی ولی میدونم مامانم خیلی عصبی میشه 

نمیدونم چیکار کنم

منت خورد خوراکم رو زدن رو سرم اتفاقا همه چی هم کم میخورم مثل خونمون راحت نیستم

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

ازین ادما متنفرمممم... راه حلی ندارم

تو بودی چیکار میکردی

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جمع کنید برگردید سر زندگی خودتون مجبورید اونجا باشید 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جمع کنید برگردید سر زندگی خودتون مجبورید اونجا باشید

اره محبوریم

اره محبوریم

پس با این حرفا هم مجبورین کنار بیاین

من بودم یک ثانیه هم اونجا نمیموندم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من بودم جوابشونو میدادم حالا هرکس میخواست باشه، فقط خودم نمی سوختم طرف مقابلم رو هم آتیش میزدم از حر ...

من‌زود گریم میگیره اخه