2777
2789
عنوان

کیست و تنبلی،بیاید یه لحظه

107 بازدید | 22 پست

من چند روز پیش تاپیک زدم و فک کردم شاید حامله ام

اما آزمایش دادم و فهمیدم نه ک حامله نیستم

متاسفانه علاوه بر کیست که توی تخمدانم هست تنبلی تخمدان هم دارم

من اصن در این یه سال هیچ علائمی از تنبلی نداشتم

اصن یه روزم عقب جلو نکرده بودم

ممکنه ک یهو ادم مبتلا بشه به تنبلی؟

کسی هست اینجوری شده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید حجم و روز خونریزی پریودت کم شده یا زیاده مثل قبل ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
یه مدت حجمش زیاد میشد اما دیگه چند ماهی هست که دیگه درست شده و دیگه زیاد نیست مرتبه و به موقع شروع و ...

آها آخه برای من پریودم یک روز شده و خونریزی کم

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
مگه نباید در طولانی مدت علائم نشون بده؟ چجور من انقد پریود منظم داشتم و اصن خبری ازش نبود توی یه س ...

قرار نیس که پریودت نا منظم باشه 

درسته یکی از علائمشه ولی دلیل نمیشه 

گلم گفتم که چون کلا PCOبه هورمون و رژیم ربط زیادی داره 

شاید تو یکسال آخر وزن اضافه کردی شاید ورزشت کمتر شده شاید فست فود بیشتر استفاده کردی شاید هورمونات مثل هورمون های تیروئیدی  بالا پایین شده و تشدید شده 

من ۱۴ ساله تنبلی تخمدان دارم هیچ وقت پریودام نامنظم نبوده همیشه ۲۸ روزه بوده فقط ریزش مو داشتم

۲۸ روزه ینی چی ؟