2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مبلت و اندازه خونتون باید تناسب داشته باشه یعنی اگه اون محوطه‌ای که میخوای فرش بندازی کوچیکه؛ با ...

والا راستشو بخواید چون اول زندگی مون هست خواستیم ساده بگیریم واسه همین مبل بر نداشتیم میگیم الان از اول خرد خرد بگیریم ضروری هارو تا بعد ببینیم خدا چی میخواد 

ولی خوب دوس داریم ی فرش ی برداریم چن سال بعد ک خواستیم مبل بخریم باهاش ست کنیم ی فرش ک پشیمون نشیم چرا مثلا رنگش بده یا طرحش واسه همین سوال کردم بعدم چون اول زندگی مون هست و مستاجریم خیلی سخت نگرفتیم سعی کردیم همه چی ساده باشه همین

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

سلام به روی ماهت 🌼 

پیشاپیش مبارکت باشه 

مدل افشان خیلی زیباست بازهم چندین مدل رو ببینی راحت تر پسند میکنی. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
والا راستشو بخواید چون اول زندگی مون هست خواستیم ساده بگیریم واسه همین مبل بر نداشتیم میگیم الان از ...

از خدا میخوام به حق تک تک شب‌های ماه رمضون و دست هایی که به نیت دعا پیش خودش بلند میشه؛ آنچنان زندگی مرفه و شادی بهت بده که نفهمی چجوری بهت نظر کرده

من حقیقتا مجردم و توی این حواشی هنوز وارد نشدم ولی چیزی که به تکرار دیدم؛ فرش نقره‌ای خاکستری فیلی زیاد برداشتن

ولی خب شاید این از مد بیوفته. بازم میگم من زیاد تبحر ندارم

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
طوسی رنگش هم قشنگه

فداتون بشم اونقدر ماهی ید شما اخه مرسی ک طرح واسم میفرستید اره خیلی خشگله مگه میشه سلیقه ی شما بد باشه  

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

از خدا میخوام به حق تک تک شب‌های ماه رمضون و دست هایی که به نیت دعا پیش خودش بلند میشه؛ آنچنان زندگی ...

مرسی ک اونقدر مهربون هستید از خدا میخوام ب همه ی آرزوهاتون برسید ممنونم ازتون 

سلام به روی ماهت 🌼  پیشاپیش مبارکت باشه  مدل افشان خیلی زیباست بازهم چندین مدل رو ببینی ...

قربون تون برم مرسی از نظر زیباتون

فداتون بشم اونقدر ماهی ید شما اخه مرسی ک طرح واسم میفرستید اره خیلی خشگله مگه میشه سلیقه ی شما بد با ...

قربونت عزیزم فقط چیزی که دوست داری رو بخر برای من اطرافیان خیلی دوست داشتن نظر اونا باشه ولی من چیزی که خودم دلم گرفت انتخاب کردم که لذت ببرم ازش

قربونت عزیزم فقط چیزی که دوست داری رو بخر برای من اطرافیان خیلی دوست داشتن نظر اونا باشه ولی من چیزی ...

درستشم همینه مرسی  عزیز دلم  

مرسی ک اونقدر مهربون هستید از خدا میخوام ب همه ی آرزوهاتون برسید ممنونم ازتون 

ان‌شاءالله شما هم داخل آرزوهاتون توی واقعیت زندگی کنین🌺

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫
ان‌شاءالله شما هم داخل آرزوهاتون توی واقعیت زندگی کنین🌺

عشق منی عزیز دلم با این دعای قشنگت روزمو ساختی ان شاالله امیدوارم

سلام به روی ماهت 🌼  پیشاپیش مبارکت باشه  مدل افشان خیلی زیباست بازهم چندین مدل رو ببینی ...

چشم حتما مرسی ک نظر دادید حتما سرچ میکنم مرسی 

چشم حتما مرسی ک نظر دادید حتما سرچ میکنم مرسی 

خواهش میکنم 🌹

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶