2777
2789
عنوان

باردارا و مامانا بیاین دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 48 پست
کلا دوست ندارم زیاد تو این زمینه به مامانم وابسته بشم باید رو پا خودم وایسم

باز حداقل هفته ای یه بارم بری خونشون خستگیت درمیره

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم شبها پنج سال نمی خوابید فقط گریه می کرد.. هنوز هم که مدرسه میره باز از خواب بیدار میشه شبا.. کلا زیادی اکتیوه..تخلیه نمیشه انرژی اش..پوست منو کند.. اما فدای سرش. خدا رو شکر که سالمه و بچه ی خوبیه. مهربونه.دوست داشتنیه..

امیدوارم خدا به موقش به منم صبر و حوصلشا بدا

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

کمک داشته باشی خیلی خوبه. یه ساعت هایی رو برای خودت بذار.. مثلا یه ساعت بذارش پیش عزیزی برو بیرون..هوا بخور.خرید کن برای خودت..

یا تخت بگیر بخواب..

این تک ساعت ها خیلی خوبن.

ONLY. GOD.
کمک داشته باشی خیلی خوبه. یه ساعت هایی رو برای خودت بذار.. مثلا یه ساعت بذارش پیش عزیزی برو بیرون..هوا بخور.خرید کن برای خودت..یا تخت بگیر بخواب.. این تک ساعت ها خیلی خوبن.

آره خب هیچی قد خواب به من حال نمیده  

الان این وقت شب من دارم رژه میرم....انواع و اقسام لالایی هم میخونم....ولی خانوم دلش نمیخواد بخوابه....احساس میکنم که هر لحظه ممکنه کمرم بشکنه....خیلی سخته....ولی خوب انشالله که شما کمک دارین

عزيزم دخترت چند وقتشه؟

پستانك بده دهنش. صدا سشوارم براش بزار. تخت ميخوابه 

خداجون شكرت واسه فرشته كوچولويي كه بهم هديه دادي 
کمک داشته باشی خیلی خوبه. یه ساعت هایی رو برای خودت بذار.. مثلا یه ساعت بذارش پیش عزیزی برو بیرون..هوا بخور.خرید کن برای خودت..یا تخت بگیر بخواب.. این تک ساعت ها خیلی خوبن.

آره واقعا کمک داشتن خوبه....من حتی نمیتونم برم حموم....

واقعا نمیتونم به خودم برسم....تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی بده....

شماها تجربه زایمان طبیعی دارین؟ چی کار کنم دردم بگیره؟ من تا 8 ماه خوابیده بودم تا هفته 36 هم پرولوتون زدم هی میگم نکنه دهانه رحمم باز نشه

روزی نیم تا یک ساعت پیاده روی میکنم دو هفتم هس همه کاراما خودم میکنم

آره واقعا کمک داشتن خوبه....من حتی نمیتونم برم حموم....واقعا نمیتونم به خودم برسم....تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی بده....

چرا تنهایی؟

عزيزم دخترت چند وقتشه؟پستانك بده دهنش. صدا سشوارم براش بزار. تخت ميخوابه

پست ونک نمیخوره....شیشه شیرم نمیخوره....۳ ماه و ۱۲ روزشه....رو پا هم نمیخوابه.....چون رفلاکس داره....حتما باید ایستاده نگهش دارم....وگرنه گریه میکنه...

شماها تجربه زایمان طبیعی دارین؟ چی کار کنم دردم بگیره؟ من تا 8 ماه خوابیده بودم تا هفته 36 هم پرولوتون زدم هی میگم نکنه دهانه رحمم باز نشهروزی نیم تا یک ساعت پیاده روی میکنم دو هفتم هس همه کاراما خودم میکنم

میخای طبیعی زایمان کنی

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..