2777
2789
عنوان

باردارا و مامانا بیاین دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 48 پست
شماها تجربه زایمان طبیعی دارین؟ چی کار کنم دردم بگیره؟ من تا 8 ماه خوابیده بودم تا هفته 36 هم پرولوتون زدم هی میگم نکنه دهانه رحمم باز نشهروزی نیم تا یک ساعت پیاده روی میکنم دو هفتم هس همه کاراما خودم میکنم

باز میشه نترس....وقتش که برسه باز میشه....تازه آمپول فشارم که میزنن قشنگ باز میکنه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه طبیعی ندارم گلم اما برات زایمان آسون آرزو می کنم.

قربونت گلم دعاهای شما برام کافیه

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

من ک تصمیم ب سزارین دارم..راستی بچه ها میگن تهران کلینیک هایی هستن ارزونتر میگیرن هزینه سزارین رو شما میدونید کجاهاس

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

باز میشه نترس....وقتش که برسه باز میشه....تازه آمپول فشارم که میزنن قشنگ باز میکنه

آره آمپولو که میدونم میخوام بیشتر دردمو خونه بکشما برم

پست ونک نمیخوره....شیشه شیرم نمیخوره....۳ ماه و ۱۲ روزشه....رو پا هم نمیخوابه.....چون رفلاکس داره....حتما باید ایستاده نگهش دارم....وگرنه گریه میکنه...

رفلاكس پدر دراره.  ولي پستو نك خيلييي كمك ميكنه اگه ميتوني هنوزم پستو نكيش كن.  دير نشده. چون راه درازي درپيش داري. از الان بخواي شبا اينجوري بخوابونيش پدرت درمياد كه. 

خداجون شكرت واسه فرشته كوچولويي كه بهم هديه دادي 
آره آمپولو که میدونم میخوام بیشتر دردمو خونه بکشما برم

من درد نداشتم....رفتم اونجا کیسه آبمو پاره کردن...بعد آمپول زدن تا دردم بگیرم....از هفته ۳۴ تا ۳۶ هم شیاف پروژسترون استفاده کرده بودم....

شوهرت کمکت میکنه؟

صبح ساعت ۶ میره سر کار....باید استراحت داشته باشه...ولی خدایی دمش گرم...از غذا درست کردن راحتم....بیشتر از بیرون میگیره

من درد نداشتم....رفتم اونجا کیسه آبمو پاره کردن...بعد آمپول زدن تا دردم بگیرم....از هفته ۳۴ تا ۳۶ هم شیاف پروژسترون استفاده کرده بودم....

من از اول تا 24 شیاف هر شب از 24 تا 36 هفته یه پرولوتون

صبح ساعت ۶ میره سر کار....باید استراحت داشته باشه...ولی خدایی دمش گرم...از غذا درست کردن راحتم....بیشتر از بیرون میگیره

خب بازم دسش درد نکنه کمک خیلی بزرگیه

رفلاكس پدر دراره.  ولي پستو نك خيلييي كمك ميكنه اگه ميتوني هنوزم پستو نكيش كن.  دير نشده. چون راه درازي درپيش داري. از الان بخواي شبا اينجوري بخوابونيش پدرت درمياد كه.

نمیگیره هر کاری میکنم نمیگیره....شیشه شیرم نمیگیره....آب نبات رو با قطره چکان میدم