من اینجا خیلی این قضیه حس ششم و چشم سومو دیدم…یعنی تاپیک زیاد دیدم درسته ما بنده ها وقتایی انقدر مستاصل و ناامید میشیم که به بنده ی خدا زجوع میکنیم صرفا به خاطر ایمان ضعیفمونم هستا کار بنده خدا زشت،زشت تر از اون کسیه که ادعا میکنه با به اصطلاح چشم سوم یا حس ششم میتونه ایندرو شخصو ببینه😊که بعضیا میان هر چرتی هست مینویسن که منفی بودنش بیشتره بعد چی میشه؟قاعدتا کسی که میاد سوال میپرسه حالش خوب نیست با حرفای اون ادم به اصلاح اینده بین حالش بدترو بدتر میشه و اون حس ششم وای به حالش که دیگه باید از خدا بترسه چون با یه حرف چرت (که از ذهن بیمارش میاد)یه بندرو ازار داده حس ششم میدونید چیه؟گاهی وقتا یهو از سرتون یه چیزی رد میشه مثلا امشب مهمون میاد یا مشابه در رابطه با خودتون و اطرافیانتون به یکباره نه کسی از شما بپرسه امسال من ازدواج میکنم شما بگی اره یا نه…چشم سومم که قبولیتی برای من نداره میگن اگاهی فرد بیشتر میشه،ساحرو دعانویس هم که مشخصه شما با تبادل انرژی به ماورا وصل میشید و رو زنذگیتون سنگینی میندازید بعد کاراتون پیش نمیره که معمولا هم نمیتونن ایندرو بگن هر چی هست برای حال…اینایی که صرفا دوبار یه چیزیو شانسی درست گفتید اونایی که ادعا میکنید چشم سوم دارید ایندرو میتونید ببینید شما بیل زنید برید مشکلات خودتونو حل کنید….نیان یه بدبختیو که برای ضعف ایمانش انقدر حالش بده نا امیدتر کنید…سرنوشت در حال تغییر فقط خود خدا میدونه برای بندگانش چی در نظر بگیره بدونید اگر کسیو ناامید کنید گناه بزرگی کردید….از خدا بترسید و با روان انسانا بازی نکنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حس ششم همش الکیه بخصوص اونایی که اینجا ادعا میکنن حس ششم دارن پارسال یکیشون بهم گفت ازمون رد میشی&n ...
کسی که حس ششم یا به اصطلاح چشم سوم داره اینجا چیکار میکنه اصلا!!!!همشون یاوه میگن همشونننن یک تاپیک دیدم که علنا ادعا میکرد من ایندرو میبینم باورتون نمیشه چه کامنتایی داده بود
تو بدبخت میشی
بچت سقط میشه
بدشانسی
فلانی!حداقل تو که میخوای چرندیات بگو مثبت بگو دلش ارام بگیره تلاش کنه خوشت میاد ارامش صلب کنی