2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد چیکار نم😔

85 بازدید | 2 پست

دم در خونمون ی کپه زباله ریختن خجالت نمیکشن واقعا بوش خیلی رو اعصبمه خوبه ۴ متر اونورتر ی سطل هست اصلا مراعات نمیکنن بوش تو خونه هم میاد فردام مهمون دارم نمیتونم ی پنجرل باز کنم

خجالت داره واقعا،معلومم تیست کی میریزه از ساختمونای اطرافه

پریشب دیدم از طبقه بالامون یکی به همسرش گفت ما اینجا شوتینگ داریم اشغالو انداخت پایین افتاد رو بالکنمون

خجالتم خوب چیزیه اعصابم داغون شد این چه کاراییه نمیدونم چیکار کنم واقعا🤦🏻‍♀️💔

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

چه بی فرهنگ

دوربین ندارید؟

جلو مجتمع ما دوربینه پوست هل بندازی پایین میبینی همه دارن به گوشیت زنگ میزنن تو گروه هم آبروتو میبرن

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

چه بی فرهنگ دوربین ندارید؟ جلو مجتمع ما دوربینه پوست هل بندازی پایین میبینی همه دارن به گوشیت زنگ ...

نه  واحد سه طبقه ایم

بچه هامم مدام میگن چه بوی گندیه

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.