2777
2789
عنوان

ای انسان ها و جنیان

394 بازدید | 13 پست

يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ

ای گروه جنّ و انس، اگر می‌توانید از اطراف آسمانها و زمین (و از قبضه قدرت الهی) بیرون شوید، بیرون شوید (ولی این خیال محالی است زیرا) هرگز خارج از ملک و سلطنت خدا نتوانید شد

O company of jinn and humans! If you can pass through the confines of the heavens and the earth, then do pass through. But you will not pass through except by an authority [from Allah].

با وجود این آیه های قدرتمند ای کاش ادم ها بفهمن هیچ طلسم و‌جادویی نمیتونه رو‌ زندگیشون اثر بزاره و اون زمانی که فکر میکنن موثر بوده 

حکم خداست و امتحان الهی

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ من خیلی میترسم 

نه عزیزم نترس همه چی به حکم خداست ، از توی شرترین اتفاقا که ترسشونو داری چنان خیری برات رقم میزنه که می مونی 

فقط با ایمان کامل زندگیتو بسپار دستش خودش هواتو داره

با وجود این آیه های قدرتمند ای کاش ادم ها بفهمن هیچ طلسم و‌جادویی نمیتونه رو‌ زندگیشون اثر بزاره و ا ...

طلسم و جادو میتونه روی زندگی اثر بذاره . میتونه زندگی آدم رو نابود کنه   ولی همون طلسم هم با قدرت آیات قران نابود میشه ...

🐈🐈‍⬛
طلسم و جادو میتونه روی زندگی اثر بذاره . میتونه زندگی آدم رو نابود کنه   ولی همون طلسم هم ...

روی زندگی کسی تاثیر داره که ترس داشته باشه کسی که همه جوره افسار زندگیو بسپاره دست خدا هیچ ترسی نداره و حتی خود شیطانم بیاد اینجا هیچ کاری نمیتونه بکنه

این انرژی های منفی تو بعد سه که ارتعاش پایینه اثر داره که همینم در جهت خیره

هیچ چیز در این دنیا خلاف امر خدا نیست 

همین که فکر میکنیم نابود میکنه ینی قدرت خدارو کم دیدیم 

روی زندگی کسی تاثیر داره که ترس داشته باشه کسی که همه جوره افسار زندگیو بسپاره دست خدا هیچ ترسی ندار ...

خدا توی قران گفته زمان حضرت سلیمان مردم از سحر برای جدایی زن و شوهر هم استفاده میکردن . این خودش نشون میده سحر حقیقت داره   ولی  چیزی که مهمتره اینه که قوی ترین سحر ها هم با آیات قران از بین میره . یعنی در نهایت اگه با خدا باشی هیچ چیزی نمیتونه بهت آسیب بزنه 

🐈🐈‍⬛
خدا توی قران گفته زمان حضرت سلیمان مردم از سحر برای جدایی زن و شوهر هم استفاده میکردن . این خودش نشو ...

عزیزم منظور من چیز دیگه ای هست اصلا

مرسی از پیاماتون

آسمانها یعنی چی؟

یعنی هفت طبقه آسمان که ما الان خودمون تو طبقه دومیم پست ترین موجودات طبقه اولن و طبقه ای که خدا و فرشته ها و بهشتیا هستن طبقه ۷

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

یعنی هفت طبقه آسمان که ما الان خودمون تو طبقه دومیم پست ترین موجودات طبقه اولن و طبقه ای که خدا و فر ...

بقیه آسمانها کجان؟ متوجه نشدم ، من هیچوقت این هفت آسمان نفهمیدم منظور خداوند چیه