2777
2789
عنوان

میخوام وزن اضاف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 87 پست
ندارم اشتها متاسفانه چون استرسی ام وحشتناک

قرص ها رو گفتم واس اشتهات

مص خودمی تا ریلکس نکنی گوشت نمیگیری دیگ 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟؟چرا گفتی تحقیق کنین مگه ترکیباتش مضره؟

ن اصلااا سه شیره و کنجد و خرما و جینسینگ 

فامیلامونم همه استفاده کردن همه ماشالا ترکوندن 

من از شیره متنفرم ولی طعمش خیلی خوبه

میگم ینی اگ اعتماد نمیکنین بوحرفم و اینا تحقیق کنید

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
والا برا من که برنگشت دیگه همون‌جوری موندم حتی با اینکه دیگه استفاده نکردم  من پودرو از عطاری ...

جدا از این قرص و پودر جه مقدار غذا میخوردین در طول روز

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

مشکلم همینه که عذا از گلوم پایین نمیره 🥺

پس معجون که کالری زیاد داره بخور 

نوشیدنی دیگه خوردنش راحته 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من ۱۸ سالمه و قدم ۱۷۵ وزنم ۴۴ بود هر کاری کردم نشو  معجون بوعلی سینارو از عطاری گرفتم ۱۵۰ ی ماه ...

جدا از اینا جقد غذا میخوردی در طول روز

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

ن اصلااا سه شیره و کنجد و خرما و جینسینگ  فامیلامونم همه استفاده کردن همه ماشالا ترکوندن ...

بگم ک الکب پف نمیده و منی ک س وعدم یک وعده نفر عادی بود شدیدااا گشنه ات میکنه شدیداااااا جوری ک نصف شب میرم یخچالو باز میکنم میخورم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
واقعا ...ولی فعلا تو شرایطی ام که نمیتونم ☹️☹️☹️ولی قیافم طوری شده که همه فهمیدن 

پس بیا اول استرست اوکی کن❤️

راستی من شنیدم ویتامین‌های بدنتون اگر کم باشند روی استرس تاثیر داره حتما آزمایش بده ببین در چه وضعیتی