من خدایی بخام حرف بزنم س وعدم یک وعده نفر عادی بود جور ک همه بهم میگفتن بخور چرا نمیخوری و اینا ولی اینو ک میخوری اخ میخوری اخخ میخوری😂😂 چیزاییم ک حالم ازسون بهم میخورد رو از گشنگی میخورم😂😂😂 خیلللی زیاد اشتهامو باز کرده
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن اصلااا سه شیره و کنجد و خرما و جینسینگ فامیلامونم همه استفاده کردن همه ماشالا ترکوندن ...
اگر مشکل هورمونی نامنظمی پریود و پرولاکتین داره نباید بخوره
اون معجون شنبلیله داره وخوب نیست برا هرکسی
ممکنه پریود بهم بریزه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
اگر مشکل هورمونی نامنظمی پریود و پرولاکتین داره نباید بخوره اون معجون شنبلیله داره وخوب نیست ...
میگم ک باید تحقیق کنه من هیچ مشکلی نداشتم خواهرمم هیچ مشکلی نداشته خدارو شکر
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
تو عطاری پره فق ممکنه قیمتا یکم بیشتر کمتر باشه خیلی بشه ۲چچ تومن بیشتر بود بگرد باز
منم همینطدری بودم بخدا فکن با قد ۱۷۵ وزنم ۴۵ بود حیف عکسامو انتقال دادم فلش وگرنه قبل و بعد میگرفتم