2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده نکردم ولی میخاستم بخرم تحقیق ک کردم میگفتن مثل پماد زینک میمونه رو پوست میمونه خوب جذب نمیشه

من برعکس خوندم تو انستا . میگن ارایشیه مثل کرمپودره ولی ضد آبه . پاک نمیشه اصبن . به مرور هم دائمی سفید میکنه

من برعکس خوندم تو انستا . میگن ارایشیه مثل کرمپودره ولی ضد آبه . پاک نمیشه اصبن . به مرور هم دائمی س ...

نه اصلا همش دروغه مث زینک هست و مصنوعی اصلا نگیرید که پشیمون‌میشی من دوتا هم خریدم

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

نه اصلا همش دروغه مث زینک هست و مصنوعی اصلا نگیرید که پشیمون‌میشی من دوتا هم خریدم

مطمئنی خواهرم . یعنی پاک میشه با آب ؟

خیلی بلاگرای معروف دیدم تو انستا توصیه میکنن که بقیه بخرن 

دوست من این کرم رو داره

وقتی می ژنه خیلی سفید می کنه و پس هم نمی ده رنگش

ولی چون تازه خریده نمی دونم که دائمی سفید می کنه یا نه

ولی وقتی می ژنه طبیعی سفید می کنه

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
مطمئنی خواهرم . یعنی پاک میشه با آب ؟ خیلی بلاگرای معروف دیدم تو انستا توصیه میکنن که بقیه بخرن&nbs ...

بله عزیزم خونه نیستم واگرنه عکسش هم برات میذاشتم باورت بشه،آشغاله و الکی انگار زینکه اصلا

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

من استفاده کردم و دارمش عالیه کیفیت خوبی داره حساسیت نداده پوستم معمولیه البته خودمم پوستم خیلی سفیده استفاده که میکنم حالت خیلی طبیعی و یکدست سرخ و سفید میده به پوستم 

یعنی می‌خوام بگم به رنگ پوست هم بستگی داره حالا بعضیا میگن حالت زینکه رو پوست

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
دوست من این کرم رو داره وقتی می ژنه خیلی سفید می کنه و پس هم نمی ده رنگش ولی چون تازه خریده نمی دو ...

منم ازین انواع کرما دارم . استفاده هم میکنم . ولی اینو نگرفتم تا الان . یعنی با آب پاک میشه ؟ یا باید محکم لیف بکشی ؟