2821
2789
ن‌ رفتیم تهران     رو تابلو زده بود قم اگع درست بگم😁😁😁😁بعد کمی برف اومده بود. ی جوپانم ...

😂😂روستا بوده ،اره زیر استان تهرانه،گرمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم 🥰خیلی سخته ولی 🤭 میگم الان روزمره هم ب زبان محلی صحبت میکنید یا فارسی ؟! ب بچه ها هم یاد مید ...

الان بچه هامون با دیدن تلویزیون وکارتون خودب خود فارسی یلد میگیرن  وگرنه کی ب بیوسا قبل مدرسه رفتن فارسی یاد میده از دم بلوچی وسیستانی🤭🤭🤭🤭🤭

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
حالا پر بازدیدی به کنار😂 اونایی که گفتم رو خوندی؟ عکس لباس محلی زنانمون که پروفایلمه این دو قوم ا ...

ماچ ب کلت 🤣🤣🤣

مازاهدان زندگی میکنیم وقتی بازار شهرو میری،چشمات از لباسای نگین داروایینه دار برق برقی میشه😍😂

😁😁😁😁بیست

راستی ما ب  سلیطه  میگیم شلیطگ     اکثریت  جهاز با آقا دوماد  هست🤭🤭🤭🤭

یه سوال شما هم حالت ریش سفید وقبیله ایی هستید ؟! طایفه ایی مشکلات رو حل میکنید ؟!

بیشتر با اسلحه مشکلات و خودشون حل و فصل میکنن رو پشت بوم خونه دوشکا میزارن و شلیک 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
بیشتر با اسلحه مشکلات و خودشون حل و فصل میکنن رو پشت بوم خونه دوشکا میزارن و شلیک 

نه؟!!!!!!🙁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اکثر افراد اسلحه دارن پلاک غریبه اونجا امنیت نداره شب نمیتونی تو پارک چادر بزنی و استراحت کنی 

شما اونجایی ؟!

الان نه

ولی این دوتا عزیز نگفتن!شاید الان خوب شده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز