مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
پدرم بلوچ سیستانی هست .مادربزرگم هم چون زابل زندکیمیکرد بیشتر اینجور لباسا میپوشید ولی پدر ...
اهاا حدس زدم که بلوچ بودن ولی سیستان زندگی میکردن
سلامت باشن😍
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
🥰کاش همه اینو بدونن و ی این پاره تن ایران و شاهنامه ی ایران افتخار کنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اهاا حدس زدم که بلوچ بودن ولی سیستان زندگی میکردن سلامت باشن😍
ممنون عزیزم
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
من اصلا این لباس شما رو ندیدم و اون لباس ک تو همه جا برای بلوچ معرفی شده رو فقط دیدم
بزنین گوگل میاره، زنونش که پروفایلمه
رقص محلی سیستانی رو دیدین؟ اونا لباس مردونه سیستانیه
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
اهاا حدس زدم که بلوچ بودن ولی سیستان زندگی میکردن سلامت باشن😍
با هم ازدواج میکنن این دو تا قوم؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بزنین گوگل میاره، زنونش که پروفایلمه رقص محلی سیستانی رو دیدین؟ اونا لباس مردونه سیستانیه
میزنم اره این پروفت ب سلیقه زنان ایرانی خیلی میاد مثلا اون یکی خیلی شبیه پاکستانی هاست
🥰کاش همه اینو بدونن و ی این پاره تن ایران و شاهنامه ی ایران افتخار کنن
حیف که مسئولین رسیدگی نمیکنن بخاطر کم ابی
البته طالبان افغانستان راه آب دریاچه هیرمند رو بستن🤦🏻♀️ خدا لعنتشون کنه
یه سوال شما هم حالت ریش سفید وقبیله ایی هستید ؟! طایفه ایی مشکلات رو حل میکنید ؟!