2821
2789

اینم لباس معروف بلوچی😍

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
پدرم بلوچ سیستانی هست ‌.مادربزرگم هم چون زابل زندکی‌میکرد بیشتر اینجور لباسا میپوشید   ولی پدر ...

اهاا حدس زدم که بلوچ بودن ولی سیستان زندگی میکردن

سلامت باشن😍

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره همونجا 😍🥰

🥰کاش همه اینو بدونن و ی این پاره تن ایران و شاهنامه ی ایران افتخار کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
می‌گفت خودشون علاقه ب هند و هندوستان دارن اون شهر بمبعی پور

ببشتر ب پاکستان    اینجا‌مردمی هستن مخصوصا قسمتای  بلوچستان با‌بلوچیای پاکستان قاطی پاتی هستن البته  با بلوچای  خونه  دوستم  پاکستان😉😉😉 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اهاا حدس زدم که بلوچ بودن ولی سیستان زندگی میکردن سلامت باشن😍

ممنون عزیزم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
من اصلا این لباس شما رو ندیدم و اون لباس ک تو همه جا برای بلوچ معرفی شده رو فقط دیدم 

بزنین گوگل میاره، زنونش که پروفایلمه

رقص محلی سیستانی رو دیدین؟ اونا لباس مردونه سیستانیه

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
اینم لباس معروف بلوچی😍

حالا روسریم سرم کن😃😃😃😃دیگه لباسامون همینا هستن

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اهاا حدس زدم که بلوچ بودن ولی سیستان زندگی میکردن سلامت باشن😍

با هم ازدواج می‌کنن این دو تا قوم؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

@سرمستان   بیا اینجا🥰😂 تنها شتا

بزنین گوگل میاره، زنونش که پروفایلمه رقص محلی سیستانی رو دیدین؟ اونا لباس مردونه سیستانیه

میزنم اره این پروفت ب سلیقه زنان ایرانی‌ خیلی‌ میاد مثلا اون یکی خیلی شبیه پاکستانی هاست 

حالا روسریم سرم کن😃😃😃😃دیگه لباسامون همینا هستن

😂😂گرمه اخههه

🥰کاش همه اینو بدونن و ی این پاره تن ایران و شاهنامه ی ایران افتخار کنن

حیف که مسئولین رسیدگی نمیکنن بخاطر کم ابی

البته طالبان افغانستان راه آب دریاچه هیرمند رو بستن⁦🤦🏻‍♀️⁩ خدا لعنتشون کنه

@سرمستان     بیا اینجا🥰😂 تنها شتا

یه سوال شما هم حالت ریش سفید وقبیله ایی هستید ؟! طایفه ایی مشکلات رو حل میکنید ؟!

ممنون عزیزم

🥰🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز