خیلی ناراحتم از این موضوع، خواستی توضیح میدم در موردش مثلا کوه اوشیدا ( کوه خواجه )، اولین شهر جهان ...
شهر سوخته رو واقعاً با اپن همه شگفتی دیدم البته از گوگل و مقالات واقعا حیرت اوره ،اینا گ گفتید برای قوم شماست ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=333025388]خود زاهدان و خواهرم هم شوهرش ماموریت دو سال اومدن نیک چ جالب. چ ...
میگفت خودشون علاقه ب هند و هندوستان دارن اون شهر بمبعی پور
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نه لباسای محلی فرق میکنه، ما لباس محلی شاید واسه مراسمات اینا بپوشیم ( عکس پروفم هست) گوگل هم بزنید عکس لباس مردانشو: لباس محلی سیستانی
لباسای قوم بلوچ هم که بزنین گوگل میاره
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
حالا پر بازدیدی به کنار😂 اونایی که گفتم رو خوندی؟ عکس لباس محلی زنانمون که پروفایلمه این دو قوم ا ...
بله دقیقا همینه
پروفایلت لباس مردم زابل و سیستانی هست .مادربزرگم قدیما میپوشید😍😂
الان لباسای خودمون ک بلوچی هست رو میزارم
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
کِنجِه سیستو❤️نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خونخواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
شهر سوخته رو واقعاً با اپن همه شگفتی دیدم البته از گوگل و مقالات واقعا حیرت اوره ،اینا گ گفتید برای ...
بله قوم سیستانی
حالا پر بازدیدی به کنار😂 اونایی که گفتم رو خوندی؟ عکس لباس محلی زنانمون که پروفایلمه این دو قوم ا ...
عه لباس هاتون هم فرق داره؟! نمیدونستم
سیستانی ها فقط تو ایرانن وای تو یه مستند دیدم بلوچ و قومش پراکنده هست و پاکستان . امارت و عمان هم بلوچ داره
بله دقیقا همینه پروفایلت لباس مردم زابل و سیستانی هست .مادربزرگم قدیما میپوشید😍😂 الان لباس ...
اره ، مادربزرگتون سیستانی ان؟ یا بلوچ؟
سیستان همون جایی نود درصد شاهنامه اهل اونجان درسته ؟!
عه لباس هاتون هم فرق داره؟! نمیدونستم سیستانی ها فقط تو ایرانن وای تو یه مستند دیدم بلوچ و قومش پر ...
اطلاعات ندارم در این مورد😂 ولی زبان و گویش سیستانی توی گرگان و خراسان و قسمتی از تاجیکستان و سیستان افغانستان و ترکمنستان رواج داره
بخاطر خشکسالی بعضی از مردم به شمال مهاجرت کردن
پدرم بلوچ سیستانی هست .مادربزرگم هم چون زابل زندکیمیکرد بیشتر اینجور لباسا میپوشید
ولی پدرم وعموهام اینا ب مرور اومدن زاهدان واسه تحصیلات وشغلشون.مادرم وماها زاهدانی هستیم
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
نه لباسای محلی فرق میکنه، ما لباس محلی شاید واسه مراسمات اینا بپوشیم ( عکس پروفم هست) گوگل هم بزنید ...
من اصلا این لباس شما رو ندیدم و اون لباس ک تو همه جا برای بلوچ معرفی شده رو فقط دیدم
سیستان همون جایی نود درصد شاهنامه اهل اونجان درسته ؟!
اره همونجا 😍🥰