2821
2789

[QUOTE=333025388]خود زاهدان و خواهرم هم شوهرش ماموریت دو سال اومدن نیک    چ جالب. چ  ذهنیتی  داشته  ب هندوستان  تشبیه کرده اینجا ولی پاکستانی زیاده😁😁😁😁

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
خیلی ناراحتم از این موضوع، خواستی توضیح میدم در موردش مثلا کوه اوشیدا ( کوه خواجه )، اولین شهر جهان ...

شهر سوخته رو واقعاً با اپن همه شگفتی دیدم البته از گوگل و مقالات واقعا حیرت اوره ،اینا گ گفتید برای قوم شماست ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=333025388]خود زاهدان و خواهرم هم شوهرش ماموریت دو سال اومدن نیک    چ جالب. چ  ...

می‌گفت خودشون علاقه ب هند و هندوستان دارن اون شهر بمبعی پور

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما لباس مشترک دارین دیگه همون سوزن دوریه و حاشیه دار؟!

نه لباسای محلی فرق میکنه، ما لباس محلی شاید واسه مراسمات اینا بپوشیم ( عکس پروفم هست) گوگل هم بزنید عکس لباس مردانشو: لباس محلی سیستانی

لباسای قوم بلوچ هم که بزنین گوگل میاره

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
حالا پر بازدیدی به کنار😂 اونایی که گفتم رو خوندی؟ عکس لباس محلی زنانمون که پروفایلمه این دو قوم ا ...

بله دقیقا همینه 

پروفایلت لباس مردم زابل و سیستانی هست .مادربزرگم قدیما میپوشید😍😂

الان لباسای خودمون ک بلوچی هست رو میزارم 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
بلوچ وفارس باهمدیگع یار ودوست  هستن چشم دشمنانشان کور🤣🤣🤣

اره عزیزم😂😂😍

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
شهر سوخته رو واقعاً با اپن همه شگفتی دیدم البته از گوگل و مقالات واقعا حیرت اوره ،اینا گ گفتید برای ...

بله قوم سیستانی

حالا پر بازدیدی به کنار😂 اونایی که گفتم رو خوندی؟ عکس لباس محلی زنانمون که پروفایلمه این دو قوم ا ...

عه لباس هاتون هم فرق داره؟! نمی‌دونستم

سیستانی ها فقط تو ایرانن وای تو یه مستند دیدم بلوچ و قومش پراکنده هست و پاکستان . امارت و عمان هم بلوچ داره

بله دقیقا همینه  پروفایلت لباس مردم زابل و سیستانی هست .مادربزرگم قدیما میپوشید😍😂 الان لباس ...

اره ، مادربزرگتون سیستانی ان؟ یا بلوچ؟

بله قوم سیستانی

سیستان همون جایی نود درصد شاهنامه اهل اونجان درسته ؟!

می‌گفت خودشون علاقه ب هند و هندوستان دارن اون شهر بمبعی پور

بمپور بابا جان‌  مغزم پوکیت تا فهمیدم😁😁😁

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
عه لباس هاتون هم فرق داره؟! نمی‌دونستم سیستانی ها فقط تو ایرانن وای تو یه مستند دیدم بلوچ و قومش پر ...

اطلاعات ندارم در این مورد😂 ولی زبان و گویش سیستانی توی گرگان و خراسان و قسمتی از تاجیکستان و سیستان افغانستان و ترکمنستان رواج داره

بخاطر خشکسالی بعضی از مردم به شمال مهاجرت کردن

اره ، مادربزرگتون سیستانی ان؟ یا بلوچ؟

پدرم بلوچ سیستانی هست ‌.مادربزرگم هم چون زابل زندکی‌میکرد بیشتر اینجور لباسا میپوشید  

ولی پدرم وعموهام اینا ب مرور اومدن زاهدان واسه تحصیلات وشغلشون.مادرم وماها زاهدانی هستیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
نه لباسای محلی فرق میکنه، ما لباس محلی شاید واسه مراسمات اینا بپوشیم ( عکس پروفم هست) گوگل هم بزنید ...

من اصلا این لباس شما رو ندیدم و اون لباس ک تو همه جا برای بلوچ معرفی شده رو فقط دیدم 

سیستان همون جایی نود درصد شاهنامه اهل اونجان درسته ؟!

اره همونجا 😍🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز