2777
2789
عنوان

به خاطر بچه هام برام دعاکنین😫😭😭

549 بازدید | 26 پست

بعداز خیانت همسرم گاهی شدیدا عصبی میشم وقتی بچم نق میزنه دعواش میکنم یا کتکش میزنم بچه دو ساله رو ..

من همچین مادری نبودم من زبانزد خاص و عام بودم وقتی یادش می‌افتم بیشتر میسوزم 

چرا بچه هام بسوزن گناهمون چی بود .

خدا اول از همسرم نگذره بعد از من ..

بچم هنوز داره گریه میکنم اومدم اتاق تا نبینمش 

برای آرامش زندگیم و بچه هام برامون دعا کنین 

😭😭😭😭

دارم با اشک مینویسم ..

بارها بهش گفتم وقتی میبینی اعصاب ندارم بیا زبونم بگیر تا بچه هام نسوزن 

اما حالیش نیست 

به بچم غذا دادم که بخوابونمش نخورد بد قلقی کرد

منم عصبی بودم بدتر شدم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

چشم😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خودتو تغییر بده عزیزم شخصیت همسری رواز مادری مجزا کن بچه دوساله رو محل تخلیه خشمت نکن چون اونو همسر ایندشو بچه هاشو همکارهاشو داری قربانی میکنی یه جمعیت ادم رو قربانی اشتباه همسرت نکن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی این پرخاشگریت چقد رو اینده و روحیه بچت تاثیر داره!!!

نکن خواهرم خودتو تغییر بده اول بخاطر خودت بعد بچت❤

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

دخترخوب منم خیانت دیدم اونم باچشای خودم لخت تو خونم.اوایل روانی شده بودم بچه هام افت شدید درسی داشتن کلاس اول و دوم بودن

گذشت اون روزا یاد گرفتن حالا که نمیتونم از بچه هام دل بکنم بمونم و زندگی کنم مگه زندگی فقط شوهرته..پسرت باشه مردت

زندگی کن و لذت ببر فکرکن یه وسیلس تو خونه یا عابر بانکه

تازه بعد خیانتش همش منو محدود میکنه احمق فکر میکنه منم مثل خودشم زندگیه خوبی ندارم پراز مشکل مالی ولی یک لحظه کنار بچه هامو با دنیا عوض نمیکنم کجا برم که سربار باشم میمونم و میگذرونم

دخترخوب منم خیانت دیدم اونم باچشای خودم لخت تو خونم.اوایل روانی شده بودم بچه هام افت شدید درسی داشتن ...

همه اینارو میدونم .

اگه موندم به خاطر بچه هامه ..وگرنه جوری میرفتم تا عمر داره بسوزه..نه زشتم و نه بی دست و پا هر لحظه میتونم سرپا بشم اگه جلو چشمم نباشه ..یا وقتی هست درست و حسابی باشه ..خسته شدم 

بچه هام  ماهن چه کنم گاهی دیوونه میشم و کم میارم  

از اول اسم پروفتو گذاشتی ازرده   پس به حالا نیست  این داستان سر. درازی داره  الهی ک ...

اون مال چند سال پیشه از بس خانوادش آزارم میدادن. الان که خوب بودیم با خیانتش داغونم کرد 

میدونی این پرخاشگریت چقد رو اینده و روحیه بچت تاثیر داره!!! نکن خواهرم خودتو تغییر بده اول بخاطر خو ...

میدونم عزیزم 

برای همون میسوزم

همه اینارو میدونم . اگه موندم به خاطر بچه هامه ..وگرنه جوری میرفتم تا عمر داره بسوزه..نه زشتم و نه ...

میگذره بهتر میشی انقد خوب که بیشتر وقتا فراموشت میشه الان هرلحظه تو ذهنته ولی اروم میشی

خودتو تغییر بده عزیزم شخصیت همسری رواز مادری مجزا کن بچه دوساله رو محل تخلیه خشمت نکن چون اونو همسر ...

کاش میشد واقعا 

همسر داری و مادری و خودم ...خیلی سخته بخوام از هم جداشون کنم

کاش میشد واقعا  همسر داری و مادری و خودم ...خیلی سخته بخوام از هم جداشون کنم

شما انتخاب کردی الانم حق انتخاب داری ولی بچت هیچ حق  انتخابی نداشته حالام نداره 

شما تنها گزینشی یه کاری نکن پس فردا افسوس بخوره وشرمندگیش هم بمونه برای شما 

دنیا زود میگذره بذار بچت فردا فکر کنه برگ برندش،شما بودی نه بدشانسیش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟