2777
2789

از یکی خوشم میومد حتی پسره اونقد بهم چراغ سبزنشون داد فکرمو بهم ریخت

اخرش مشخص شد ی دوست دختر دوازده ساله داره

همش به خودم میگفتم اینکه توخیابون برام بوق میزنه منو میبینه اینقد چشم و ابرو میاد امارمو از این و اون میگیره پامیشه میاد محل کارم منو زیر نظر داره حتما ازمن خوشش میاد

ولی اینجوری نبود

بزرگترین ظلمو خودم ب خودم کردم براهرکدوم رفتاراش دلیل اوردم و باعث شد اینهمه مدت طول بکشه ولی امروز از اون انتظار و دوست داشتنه خبری نیس و خوشحالم

توهم اگه اینطوری این ظلمو درحق خودت تموم کن و یجا بی رحمانه باخودت روبرو شو،اگه دوست داشت الان پیشت بود نیست چون نمبخوادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ساله باهمن😑بدنوشتم

من دوستی طولانی همین ۱۲ اینطورا داشتم الان دوماهه از هم بی‌خبریم اصلا نمیدونم دوستم داشت یا نه 

کلا آدم نمیدونه تو مغز مردا چی میگذره عشق و دوست داشتن رو اصلا میفهمن یا نه

ازدواجی نبود؟

بودیم ولی اخلاقش مودی بود و عصبی به نظرم به درد زندگی نمی‌خورد فقط وابستگی باعث شده بود کات نکنم اخرم کات نکردیم بدون دعوا دو ماهه به هم زنگ نزدیم آخرین بار هم با هم خیلی خوب بودیم که همو دو ماه پیش دیدیم