2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفافا دکترا میگن بچه رو اگه پستونک بدین تا یک سالگی ازش نگیرین که تاثیر بدی روشون میزارن.

ب دخترم بعد یک ماه دادم تا ۳ ماه بعد گرفتم انشاالله پسرمم همکاری کنه بهش عادت نکنه

نمیخوام بترسونمت یا استرس بدم شیرینه ولی واقعا سخته  من ک کم آوردم

من خودم دوتا بچه دارم

اونم شیری

یکیشون یکسال نیمشه

یکیشون دوماهشه خاب خوراک ندارم

از این نظر پرسیدم ک خاعر شوهرم هی میگه بچه‌ای دوقلو سخت تر از بچه‌ای شیری هستن گفتم

ی قطره دیگه هم هست عالیه اونو کم برای زمانی ک نفخ میکرد بچم میدادم بزار برم کمدشو بگردم برات میفرستم ...

پسر منم رفلاکس داره بردم دکتر گفتم شیر خشکشو عوض کن گفت شیر خشکش مشکلی نداره خوبه عوض نکرد

آخه خب باز بعضی ها میگن تا قبل اینکه دندون در بیارن چون دندونش هاشون کج و زشت میشع

نه اینطور نیس.من دخترم از هفته اول ک بدنیا اومد پستونک دادمش خودش ۱۸ ماهگی دیگه پستونک استفاده نکرد.دندوناشم کج نیس.ولی من خودم بچه بودم پستونک نداشتم دندونام کج رشد کرده.بنظرم اینا ژنتیکیه.

نه اینطور نیس.من دخترم از هفته اول ک بدنیا اومد پستونک دادمش خودش ۱۸ ماهگی دیگه پستونک استفاده نکرد. ...

والا منم نمیدونم بهم میگن این چیزا رو

من پسرم ک اصلا پستونک نگرفت 

دخترمم نمیگیره دیگه گهگداری بهش میدم اونم یک مک میزنع مبینه هیچی نمیاد پس میزنع

مجبورم با دستم برای نگه دارم 

باز الان پسرم میبینه ابجیش پستونک میخوره اینم جدیدا یاد گرفته میخوره😂

ولی من نمیدمش چون از شیرخشک هم میخام بگیرمش