2777
2789
عنوان

افسردگی به علت ناباروری

277 بازدید | 10 پست

سلام من ۴ سال بچه میخوام یکبار خارج رحم باردار شدم یکبار با آی وی اف که باید سقط کنم افسردگی گرفتم حال هیچ کاری ندارم کیا مثل من بودن چطور خودمو نجات بدم؟

عزیزم چرا باید سقط کنی؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

فقط به این فکر کن که هیچکس ارزش این همه عذاب و افسردگی رو نداره حتی بچه 

فقط خودت باید بفهمی چقد ارزشمندی و برای خودت وقت بذاری وگرنه خدایی نکرده فردا روز وقتی حالت بد باشه و مریض دیگه همون همسرت هم نگات نمیکنه و میره دنبال خوش گذرانی خودش پس خودت باید خودت رو نجات بدی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق داری خیلی خیلی پروسه سخت و انرژی بگیری هست ولی باید بدونی که من و شما به این دنیا نیومدیم که فقط یه موجود به دنیا بیاریم و بزرگ کنیم و همه انرژیمون راصرف دکتر و دوا کنیم ....هدف از خلقت ما شناخت خودمون ، شناخت دنیا و خدا اس و کمک به خلق خدا .پیداکردن یه انگیزه و هنر و کار و ادامه دادن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قلب تشکیل نشد

عزیزم صب کن شاید تا ۸ هفته قلبش تشکیل شد

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
الان ۸ هفته و سه روز هستم سونو کمتر نشون داده

برات ارزوی ارامش دارم