2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خواستگارم چی گفت

467 بازدید | 43 پست

سلام خانما ظهرتون بخیر 

قضیه از این قراره که یه آقایی اومدن خواستگاری و دوجلسه باهم صحبت کردیم و بعد قرار شد یه مدت در تماس باشیم یا بیرون همو ببینیم بعد چند روز پیش پیام داد برای بار اول بعد وسط حرف هاش عذرخواهی کرد اسممو پرسید فراموش کرده بود🤦‍♀️ بعد قبل این من کلا احساس می‌کردم چون سنش کمه خیلی معیار خاصی ندارهچون زیاد سوالی از من نمیپرسه  ولی الان میگم نکنه کلا این مدلیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بیخیاله

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

زن و شوهر بعد بیست سال هنوز برای هم مسائل ناشناخته دارن، اونوقت شما میخوای ما از این طرف گوشی هامون خواستگار شما رو آنالیز کنیم؟!🤣🤣🤣🤣😭

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

لطفا حالا اگه ایشون یا یکی دیگه مد نظرت بود عجولانه تصمیم نگیر مشاور قبل ازدواج برو فقط همینو میتونم بگم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۲۲

بهش حق بدین اون هم در حال آنالیز شما باشه، یا اینقدر اهل حرف زدن با دخترا نبوده باشه که هل کرده و اسمتون یادش رفته

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
فکر نکنم همچین آدمی باشه ها خیلی ازش تعریف میکنن میگم نکنه سنش کمه کلا بعدا پشیمون بشه

اسمت یادش رفته!بچه دوساله که نیس

اگرفعلا فقط توتوزندگیش بودی اسمت یادش نمیرفت

حالا کاربا سوال وپرسشش برای زندگی ندارم

که اونم قطعا به دلیل پوچ زندگی کردنشه و برنامه ای برازندگیش نداره که بخادسوالی کنه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
لطفا حالا اگه ایشون یا یکی دیگه مد نظرت بود عجولانه تصمیم نگیر مشاور قبل ازدواج برو فقط همینو میتونم ...

من خیلی با حوصله و آرووم پیش میرم 

کلا کوچکترین رفتار و حرف های آدم ها رو خیلی آنالیز میکنم 

بهش حق بدین اون هم در حال آنالیز شما باشه، یا اینقدر اهل حرف زدن با دخترا نبوده باشه که هل کرده و اس ...

شایداتقدرسرش شلوغه یادش رفته اسم این مورد چی بوده

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
فکر نکنم همچین آدمی باشه ها خیلی ازش تعریف میکنن میگم نکنه سنش کمه کلا بعدا پشیمون بشه

اگر بهش وفادار باشی و طوری بهش محبت کنی و باهاش بسازی که قلبش رو تسخیر کنی، حتی اگر این فکر احمقانه به سرش بزنه که زود ازدواج کرده باز هم پشیمون نمیشه و با خودش میگه حداقل همسرم مهربون و بساز و وفاداره