2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خواستگارم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 43 پست
اسمت یادش رفته!بچه دوساله که نیس اگرفعلا فقط توتوزندگیش بودی اسمت یادش نمیرفت حالا کاربا سوال وپرس ...

ن میدونی از حرف هاش اینجوری برداشت کردم که خیلی اهل کار و تلاش ولی انگار تایپش با من کمی فرق داره نمیتونم وقتی حرف می‌زنیم یه موضوع رو باهاش پیش ببرم 

به نظرت چجوری میتونم بفهمم این رفتارش از سر بیحواسی بوده یا بیخیالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی با حوصله و آرووم پیش میرم  کلا کوچکترین رفتار و حرف های آدم ها رو خیلی آنالیز میکنم&nb ...

آفرین چون ازدواج واقعا خیلی تصمیم مهمیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ن میدونی از حرف هاش اینجوری برداشت کردم که خیلی اهل کار و تلاش ولی انگار تایپش با من کمی فرق داره نم ...

هرچقدم بی حواس باشه نبایداسمت یادش بره

احتمالا سرش بدجورشلوغه

مثلاگفته بگم مریم‌! یاهراسم دیگه بدمیشه همون بگم یادم رفته بهتره

ن میدونی از حرف هاش اینجوری برداشت کردم که خیلی اهل کار و تلاش ولی انگار تایپش با من کمی فرق داره نم ...

چون زندگی اینده براش مهم نیس گفته همینجوری میرم توزندگی ی چیزی پیش میاددیگه

وگرنه ادم عاقل کلی سوال وپرسش میکنه حتی پسرعموت باشه

۲۲ زود نیست؟؟

منم همین فکر رو میکنم 

ولی خب مثلا از لحاظ مالی و کاری نسبت به سنش جایگاه خوبی داره تو کارش موفق و روابط خوبی داره من همش فکر میکنم با اینکه حرف هاش به نظر پخته میومد ولی خودش خیلی معیار خاصی نداره 

شایداتقدرسرش شلوغه یادش رفته اسم این مورد چی بوده

کسی که سرش شلوعه به خواستگاری رفتن فکر نمیکنه، مگه آزار داره بره دنبال یه دختر خانواده دار که اهل پا دادن نیست؟! خب میره با همون دختر دوزاری‌ها دیگه😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
چون زندگی اینده براش مهم نیس گفته همینجوری میرم توزندگی ی چیزی پیش میاددیگه وگرنه ادم عاقل کلی سوال ...

همش میگه دونفر باید همو دوست داشته باشن و با کم و زیاد زندگی بسازن و حامی هم باشن 

خب اینا حرف های خوبیه ولی نباید چهار تا چیز از من بپرسه میگه شما از خودت بگو خب دیگه توهم باید بپرسی

کسی که سرش شلوعه به خواستگاری رفتن فکر نمیکنه، مگه آزار داره بره دنبال یه دختر خانواده دار که اهل پا ...

بعد هنوز چیزی نشده از رسومات ما می‌پرسید و میگفت من از تجملات خوشم نمیاد مثلا برای عقد میشه با یه گوشی خوب هم عکس بگیریم 

حالا من صد بار لابلای حرف ها گفتم ما فعلا فقط داریم باهم آشنا میشیم

رک بگم باشما حرفی برای گفتن نداره .احتمالا به اجبار خانواده اش هست .اسمت رو یادش نمیادمیلی به حرف زد ...

ن بابا خیلی خودش حرف میزنه ولی همش حرف های تکراری میگه شما صحبت نمیکنی خب باید یه موضوع به درد بخوری باشه 

بعد من چون کلا استرس میگیرم برای ورد به مرحله جدید زندگی میگم نکنه من همه‌چیز رو تو ذهنم بزرگ میکنم

کسی که سرش شلوعه به خواستگاری رفتن فکر نمیکنه، مگه آزار داره بره دنبال یه دختر خانواده دار که اهل پا ...

بچه س

شایداصرارخانوادش بوده که برای پسره هم خیلی مهم نیس سوال وپرسشم نمیکنه