قضیه از این قراره که یه آقایی اومدن خواستگاری و دوجلسه باهم صحبت کردیم و بعد قرار شد یه مدت در تماس باشیم یا بیرون همو ببینیم بعد چند روز پیش پیام داد برای بار اول بعد وسط حرف هاش عذرخواهی کرد اسممو پرسید فراموش کرده بود🤦♀️ بعد قبل این من کلا احساس میکردم چون سنش کمه خیلی معیار خاصی ندارهچون زیاد سوالی از من نمیپرسه ولی الان میگم نکنه کلا این مدلیه
من خیلی با حوصله و آرووم پیش میرم کلا کوچکترین رفتار و حرف های آدم ها رو خیلی آنالیز میکنم&nb ...
آفرین چون ازدواج واقعا خیلی تصمیم مهمیه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ولی خب مثلا از لحاظ مالی و کاری نسبت به سنش جایگاه خوبی داره تو کارش موفق و روابط خوبی داره من همش فکر میکنم با اینکه حرف هاش به نظر پخته میومد ولی خودش خیلی معیار خاصی نداره
کسی که سرش شلوعه به خواستگاری رفتن فکر نمیکنه، مگه آزار داره بره دنبال یه دختر خانواده دار که اهل پا دادن نیست؟! خب میره با همون دختر دوزاریها دیگه😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️
آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
رک بگم باشما حرفی برای گفتن نداره .احتمالا به اجبار خانواده اش هست .اسمت رو یادش نمیادمیلی به حرف زدن نداره به تجربه میگم قصدی برای ازدواج با شما نداره .