2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خواستگارم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 43 پست
وای اینطوری که خیلی بد شد  فقط موندم چطوری تو حرف هاش بفهمم اینو

یعنی اسمتویادش رفت

برازندگی اینده ش برنامه ای نداره که بهت بگه

برنامه توروهم نمیپرسه

نمیتوتین ی موضوع رو باهم پیش ببرین

هنوزنفهمیدی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اسمتویادش رفت برازندگی اینده ش برنامه ای نداره که بهت بگه برنامه توروهم نمیپرسه نمیتوتین ی م ...

ن از خودش میگه ولی از من چیزی نمیپرسه 

منم گفتم اینطوری حس بازجویی دارم فقط من میپرسم

بعد هنوز چیزی نشده از رسومات ما می‌پرسید و میگفت من از تجملات خوشم نمیاد مثلا برای عقد میشه با یه گو ...

بچه گداس مگه

ازالان نه تو جواب مثبت دادی نه خودشومعرفی کرده، فکرخرج ومخارجه؟!

که بجای فیلم بردار واتلیه باگوشی بگیریم😆😆😆

بچه گداس مگه ازالان نه تو جواب مثبت دادی نه خودشومعرفی کرده، فکرخرج ومخارجه؟! که بجای فیلم بردار و ...

ببین اصلا دست خالی نیومدن ولی خودش میگفت با زحمت کار کردم از بچگی 

بعد از اون طرف اینطوری گفت 

واقعا گیج شدم

ببین اصلا دست خالی نیومدن ولی خودش میگفت با زحمت کار کردم از بچگی  بعد از اون طرف اینطوری گفت& ...

یعنی توقع داشتی خاستگاری دست خالی بیان

اون نظرات تورونمیپرسه چون براش مهم نیس ازاوناس که فقط نظرخودش ووزندگی مهمه

بعد هنوز چیزی نشده از رسومات ما می‌پرسید و میگفت من از تجملات خوشم نمیاد مثلا برای عقد میشه با یه گو ...

اها پس طرف حسابگره و احتمالش هست از روی سیاست گفته اسمتو فراموش کرده و داره کلاس میذاره که مثلاخیلی هم مشتاق نیست،

خب اگر شما با این چیزایی که میگه مشکل نداشته باشین خیلی مهم نیس ولی اگر براتون مهمه که طرف خیلی دست و دل‌باز باشه و بی‌حساب خرج کنه احتمالا پسری که مقتصد باشه براتون خسیس محسوب میشه

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
اها پس احتمالش هست از روی سیاست گفته اسمتو فراموش کرده و داره کلاس میذاره که مثلاخیلی هم مشتاق نیست، ...

ن من خودمم اقتصادی رفتار میکنم ولی اینکه از الان بخوای اینطوری بگی عجیب بود برام

ن من خودمم اقتصادی رفتار میکنم ولی اینکه از الان بخوای اینطوری بگی عجیب بود برام

خب در مورد شما تقریبا مطمئن شده و قضیه براش جدیه، نمیخواد فقط وقت بگذرونه😅

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️