2777
2789
عنوان

کسی که تهدید به زدن بکنه

696 بازدید | 34 پست

بنظرتون پسری که توی عصبانیت طرف مقابلشو تهدید به کت.ک زدن بکنه ممکنه واقعا اونکارو انجام بده؟ 

کاملا جدی حرف میزنه ولی دلم نمیخواد بپذیرم.. شاید فقط قصد داره ازش بترسم یا حساب ببرم؟ چه واکنشی نشون بدم در مقابل این کارش؟ واقعا یک ماهه همش تو خودمم حس میکنم خودمو بی ارزش کردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه ای مگربااین پسرادامه میدی این الان که دوران نازومنت کشی ازتواست چنین میگویدخدا بداد وقتی رفتی زیره یه سقف وبجه دارشدی. براحساساست غلبه کن وبزارش کنار. عقلانی فکرکن تابیچاره نشوی دخترخوب

شوخی نمیکنه، توی شوخی که بیشتر تهدید میکنه ولی اینایی که گفتمو توی عصبانیت با جدیت گفت

خب چن وقته از دوستی میگذره؟؟قبلا میگفت؟؟

دقیقا چی گفت چیکار کردی ک گفت میزنم؟

ولی واقعا قضیه مهمیه

شوخی نمیکنه، توی شوخی که بیشتر تهدید میکنه ولی اینایی که گفتمو توی عصبانیت با جدیت گفت

چند سالته ؟؟؟ 

اگه ۱۸ یا زیر باشی منطقی ولی اگه بالا تری خودتو ب دکتر نشون بده🙃🙃🙃

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 
خب چن وقته از دوستی میگذره؟؟قبلا میگفت؟؟ دقیقا چی گفت چیکار کردی ک گفت میزنم؟ ولی واقعا قضیه مهمیه

هشت‌ ماه داره میره توی نُه ماه، اخرین بارش که میشه همین دیشب سر اینکه حس کردم حوصله نداره بهش گفتم الان عصبی عصبانی ترت نمیکنم اروم شدی حرف میزنیم اونم کاملا جدی برداشت گفت اره همینکارو باید بکنی وگرنه کتک میخوری!! اصلا موندم در جواب چی بگم اولش فکر کردم شوخیه ولی کاملا جدی بود.. بار اولشم نیست

رفیق منم اینجور بود.. مردتیکه همش میگفت فلان کارو کردی بگیرمت میزنمت و یا میگفت ازدواج کنیم پاتو چپ بزاری میزنمت😂😂شوخی شوخی واقعیتو میگفت... خداروشکر گورشو گم کرد از زندگیم

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌
چند سالته ؟؟؟  اگه ۱۸ یا زیر باشی منطقی ولی اگه بالا تری خودتو ب دکتر نشون بده🙃🙃🙃

۱۷، هیچوقت کسایی رو که به اینجور افراد علاقه دارن درک نکردم... نداشتن اعتماد به نفس، احساس بی ارزش بودن، ترسیدن از همچی و حروم شدن یک سال از عمرم کمترین اسیبی بود که تا الان بهم زده

هشت‌ ماه داره میره توی نُه ماه، اخرین بارش که میشه همین دیشب سر اینکه حس کردم حوصله نداره بهش گفتم ا ...

توروخدا ولش کن.. فردا روز سر زندگیتم کتک بخوری حرفی نداری بهش بزنی چون میگه من از اول بهت گفته بودم اینجورم

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌