2777
2789
عنوان

پیلاتس برای چه افرادی خوبه

81 بازدید | 5 پست

ورزش پیلاتس تاثیر روی بدن و ذهن افراد داره

افزایش تمرکز و انرژی و کاهش استرس

بالا بردن قدرت و استقامت عضلات 

ورزش اصلاحی درمانی 

کاهش وزن 

این ورزش به یوگا شباهت زیادی داره اما یوگا بیشتر برای مدیتیشن ارامش درونی و اعصاب خوبه ولی پیلاتس باعث اصلاح فرم بدن اصلاح حرکات بدن و درمان بیماری های مفصلی کمر درد زانو درد و تمرکز بیشتری روی بدن هست 

هر دو کشش رو دارن اما پیلاتس تحرک بیشتری داره ولی یوگا کشش های سنگین و طولانی داره.ورزش پیلاتس شدت تمریناتش بیشتر هست

پیلاتس به چند شاخه تقسیم میشه.برای خانم های باردار و افراد مسن هم پیشنهاد می‌شود 

پیلاتس به توپ جیم بال و کش پیلاتس و تشک مخصوص(مت یوگا) نیاز داره که اکثرا با خرید کش پیلاتس میتونید این ورزش رو تو خونه هم شروع کنید

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

سلام،چکار کنم فقط شکمم آب شه

علاوه بر رزیم غذایی یه سری ورزش های هوازی یا رقص زومبا.پوچرخه سواری. تاثیر داره

یا میتونی یه سری حرکات ورزشی که تمرکرش ذوی شکم هست رو تو خونه انجام بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاوه بر رزیم غذایی یه سری ورزش های هوازی یا رقص زومبا.پوچرخه سواری. تاثیر دارهیا میتونی یه سری حرکا ...

خب عزیزم همون ورزشهارو بهم میگی؟ببین من اصلا نمخوام صورتم و باسنم لاغر شه فقططط شکم لعنتی اونم البته با زایمان اینجور شده،شکم بر اثر بارداری بزرگ بشه با ورزش تخت میشه؟

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

خب عزیزم همون ورزشهارو بهم میگی؟ببین من اصلا نمخوام صورتم و باسنم لاغر شه فقططط شکم لعنتی اونم البته ...

میتونی یه روز تو خونه حرکاتی که تنها تمرکزش روی شکم هست رو انجام بدی و یه روز هم بری بدنسازی و بیشتر تمرکز رو بزاری روی شکم. چون اگه بهت چربی سوزی و ایروبیک و... رو بگم همه بدنت لاغر میشه.

اره تاثیر داره

حرکاتی مثل پلانک .کشش کبرا. پل باسن.کرانچ معکوس.اسکات دراز نشست هر کدوم رو با سه ست 10 تایی شروع کنی و کم کم بیشترش کنی

برنامه ورزشی هم میتونی نصب کنی و با اون قسمت شکم رو فقط ورزش بکنی اینطوری هم خوبه

برنامه ورزش برای بانوان.کاهش وزن در خانه اینا برنامه های خوبیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس